Els 5 videojocs de l’estiu

Compartir

Pokémon Go, League of Legends, Overwatch, Counter- Strike: Global Offensive, i No Man’s Sky són els títols que faran furor aquests dies i que repassem.

Els videojocs s’han convertit, des de ja fa temps, en un entreteniment a nivell global, i amb l’arribada de l’estiu, les vacances i el temps lliure, és lògic que augmentin les hores de joc que passem davant l’ordinador, el telèfon mòbil o la videoconsola.

Onlinechampion.com, plataforma que permet als jugadors competir amb altres independentment del seu nivell, ha recollit el que al seu parer és el “top 5” dels jocs que es jugaran al llarg d’aquests dies de vacances:

Pokémon Go

Cal dir alguna cosa més? El joc de moda i que causa furor a la xarxa. Si bé a l’hivern, a la majoria de nosaltres, ens fa mandra sortir de casa pel fred, a l’estiu és l’època perfecta per sortir a donar un volt… i, de passada, capturar uns quants d’aquests animalons virtuals.

Pokemon-Go-Android-iOS

A més, els viatges de vacances també poden ser aprofitats per caçar Pokémons lluny de casa i, fins i tot, fer-nos amb alguns exemplars exclusius d’altres continents si es dóna el cas de què viatgem lluny de casa.

League of Legends

Aquest MOBA (Massive Online Battle Arena) té la competició i la possibilitat de formar equips com a principals atractius per a combatre.

Free-Lol-HD-Wallpapers

Segons els responsables d’Onlinechampion.com, aquest és un dels jocs que més èxit té a la seva plataforma.

Overwatch

Com l’anterior, combats en equips de fins a sis persones, en aquest joc de disparar en primera persona que disposa de cinc modes de joc diferents i una sèrie d’habilitats diferenciades entre els quatre tipus de personatge, habilitats que hauran de ser emprades en conjunt per dur la missió a bon terme.

overwatch

Counter- Strike: Global Offensive

Tot un clàssic renovat que fou presentat en societat el 2012 i que es troba disponible per a unes quantes plataformes de joc.

counter_strike_global_offensive

Aquest títol és un perfecte exemple de la validesa del vell adagi “els vells rockers no moren mai“. Ens cal explicar alguna cosa més de Counter Strike? Escull entre el bàndol terrorista i el contra-terrorista, i a jugar!

No Man’s Sky

Un dels títols més esperats de la temporada; si expliquem que es tracta d’un joc d’exploració i supervivència ambientat a l’espai, us podrà passar desapercebut com un títol més d’aquest tipus, però hi ha més, molt més…

SunsetBots_1434425168

I aquest molt més es concreta en 18.446.744.073.709.551.616 planetes per explorar en l’univers que crea el joc. Es calcula que si passéssim un segon de les nostres vides en cadascun d’aquests planetes, trigaríem 585.000 milions d’anys en recórrer-los tots. Així que, t’hi posis com t’hi posis, no te l’acabaràs pas mai.

En els planetes, a més, hi podrem trobar vida intel·ligent o salvatge, i haurem de fer front a races alienígenes hostils i una mena de policia espacial. Hores i hores de diversió sense fi.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: