Els Sims afegeixen diversitat de gènere

Compartir

Roba, complements, pentinats, tons de veu o formes de caminar, estaran disponibles a partir d’ara per a qualsevol sim que creem, sense limitacions degudes al sexe del personatge.

Fins ara, el popular joc Els Sims permetia crear sims (els personatges, que imiten persones reals, de carn i ossos) personalitzats, però limitava les opcions de personalització, diferenciant-les per sexes (home-dona) i fent que les que estaven disponibles per a uns, no ho estiguessin per a l’altre. A la darrera actualització, però, la diversitat s’amplia.

The Sims ha tirat a terra el mur que separava homes i dones, i a partir d’ara ens serà possible construir el nostre sim emprant qualsevol recurs d’aspecte. El to de veu i la manera de caminar també seran elements que es podran emprar a discreció, sense estar limitats a un subconjunt dependent del sexe del nostre sim.

També la roba i els complements deixaran d’estar limitats a un gènere concret, podent emprar-ho tot a discreció en qualsevol dels nostres sims.

La llibertat d’elecció que s’acaba d’introduir ho serà per al joc bàsic dels Sims 4, així com per als packs d’expansió que ja han estat llançats.

Segons la nota que els creadors del joc han publicat al seu blog, l’objectiu és permetre als jugadors reflectir en el joc la seva pròpia diversitat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: