Entrant a casa de l’enemic: PlayStation Now, disponible en televisors Samsung

Compartir

Determinats aparells de la gamma del 2014 i 2015, i no tots els smart TVs de la sudcoreana, podran gaudir del servei de videojocs en streaming.

Sony estén el seu servei de vídeojocs en el núvol PlayStation Now fora del seu ecosistema de dispositius. Si fins ara se’n podia gaudir als diversos models de PlayStation, la videoconsola de la marca japonesa, i a determinats models de televisors llançats al mercat al llarg del que portem de 2015 i de l’any passat, ara arriba també a models seleccionats de Samsung de la gamma de l’any passat i d’aquest.

La relació comercial en l’àmbit dels televisors entre la japonesa i la sud-coreana és fluida, malgrat que ambdues són competència i Samsung se li ha menjat força mercat a Sony en els darrers anys. La coreana, de ser pràcticament una desconeguda, ha passat a ser en pocs anys una de les marques de referència en aquest sector.

Amb l’acord que permet als posseïdors de determinats models de televisor Samsung accedir als jocs de PlayStation Now, Sony amplia la seva base d’usuaris d’un servei que, ja per ell mateix, ha estat força reeixit si el tenim en compte com a part d’un ecosistema de jocs i dispositius molt poderós, mentre que Samsung cobreix la mancança d’un ecosistema de jocs propi, del qual en manca, i amplia el ventall d’ofertes per als seus usuaris.

Tothom hi surt guanyant.

Només un apunt: els posseïdors d’un televisor Samsung interessats en aprofitar l’avinentesa i començar a jugar als jocs de PlayStation Now hauran d’usar un comandament DualShock 4 si o si i, si no en tenen cap, adquirir-lo.

Guillem Alsina
Etiquetes: