Estrella Damm enceta l’estiu amb “La vida nostra”

Compartir

La marca de cervesa catalana Estrella Damm ha presentat aquesta setmana “La vida nostra”, l’anunci dirigit per Raúl Arévalo que dona el tret de sortida a l’estació més calorosa de l’any.

Estrella Damm enceta l’estiu amb el seu anunci “La vida nostra” dirigit per Raúl Arévalo, l’actor guanyador del Goya per Tarde para la ira. La sorpresa d’aquest any és que l’espot compta amb l’estrella internacional Peter Dinklage, Tyron Lannister a la sèrie Joc De Trons. El famós actor representa un detectiu que se li apareix a Álvaro Cervantes quan torna a Sitges després d’un temps a Amsterdam on va marxar per motius professionals deixant enrere la seva xicota (Íngrid Garcia) i el seu millor amic (Marcel Borràs).

L’anunci és un curtmetratge de 16 minuts carregat de moralitats sobre la vida. Tot i que també hi sorgeix el tema de l’amor, no es tracta d’una comèdia romàntica. Arévalo aconsegueix mantenir l’atenció de l’espectador tota l’estona i sorprendre’l al final amb un gir al fil argumental.  A més, el detectiu Dinklage li dona  dues lliçons a Cervantes que en realitat van dirigides a tots aquells que mirem l’anunci: “Està bé saber el que un vol per ser feliç” i “Tens una vida meravellosa, atreveix-te a viure-la”. 

Des del 2009, amb l’anunci d’Estrella Damm a Formentera, la marca catalana ha sabut convertir el seu producte en una icona de l’estiu, dels bons moments amb els amics i del Mediterrani. Però l’anunci en forma d’història s’ha convertit en una tradició no només per això, sinó també pels protagonistes que són actors de renom i per les cançons que esdevenen el tema de l’estiu. La banda sonora d’aquest estiu és Don’t Fight It (Feel It), d’AronChupa.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: