La nova edició de Smash Tech Summit tractarà sobre gaming i gamificació

Compartir

Et sents gamer? T’interessa el negoci dels videojocs? T’agradaria aplicar mecanismes del joc en altres entorns? Si has respòs afirmativament a les preguntes no et pots perdre un dels esdeveniments més importants sobre el sector que es celebren a Catalunya.

Es tracta del Smash Tech Summit, que enguany celebra una nova edició enfocada al gaming i la gamificació. Es celebrarà aquest proper divendres dia 11 d’abril al Mobile World Center de Barcelona.

Aquest esdeveniment d’un dia comptarà amb la participació de Nicola Riva d’Akamon qui explicarà la evolució dels jocs cap als mòbils de Social Casino. També comptarà amb la presencia de Jordi Nebot, un jove emprenedor de 15 anys que s’ha proposat la meta de socialitzar el món dels videojocs. També participarà Isidro Rodrigo de Dummymedia, que ensenyarà què és gamificació en 1.000 paraules, una sessió on els fonaments de la diversió i el joc aplicats estan garantits. A més d’ells, podrem escoltar altres especialistes d’empreses reconegudes i altres activitats.

Gaming   Gamificación  Smash Tech Summit Barcelona   Evento sobre la tecnologia digital

Es tracta d’un esdeveniment d’abast local, en el qual s’aborden els temes més destacats del panorama de la tecnologia digital i que busca crear una comunitat de “smashers” conformada per persones que volen aprendre i compartir la seva afició per les noves tecnologies.

El portal ycom.cat és col·laborador i media partner d’aquest esdeveniment, al llarg de la propera setmana us anirem informant sobre les activitats, els ponents i tota la informació necessària per seguri-ho.

T’agradaria assistir? Com a lector de ycom.cat t’oferim la possibilitat de comprar les entrades de Smash Tech Summit amb un 20% de descompte! El codi promocional dis856. Clica al següent banner per accedir a la pàgina de registre i validar el codi.

banner_GAMING_728x90

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: