Fans d’Xbox de Barcelona i Girona: a buscar!

Compartir

Com a part d’una promoció, Microsoft amaga objectes en aquestes dues ciutats. Qui les trobi se’n podrà endur una Xbox d’edició limitada de col·leccionista.

Per celebrar el proper llançament de Halo 5: Guardians per a Xbox One, Microsoft ha preparat, conjuntament amb diverses pàgines web especialitzades en videojocs, un concurs que permetrà a vuit afortunats guanyadors endurse’n una edició especial de la videoconsola a casa.

Per seguir el concurs, haurem de seguir les xarxes socials de les diferents publicacions en línia que hi prenen part, i que són Alfa Beta Juega, Eurogamer, FSGamer, Hobby Consolas, IGN España, Meristation i Vandal. Aquestes, i sota el hashtag #LaBúsquedaHalo5, amagaran una sèrie d’objectes en les ciutats de La Corunya, Barcelona, Bilbao, Girona, Madrid i Sevilla.

Amb una sèrie de pistes, fins a set en total que es donaran al llarg d’aquesta setmana i fins al dia 27 (data en què serà publicat el joc Halo 5: Guardians), els participants hauran de descobrir l’amagatall de l’objecte o objectes corresponents a la seva ciutat i, un cop descobert, s’hauran de fer una fotografia amb ell i publicar-la al Twitter o a Facebook sota el hashtag #LaBúsquedaHalo5, juntament amb la referència al mitjà pel qual han seguit el joc.

Guillem Alsina
Etiquetes: