Fear The Walking Dead: El nou spin-off de The Walking Dead

Compartir

Estem a pocs capítols d’acabar la cinquena temporada de The Walking Dead, d’una de les sèries televisives més exitoses de tots els temps. Encara que molta gent ho desconeix, es tracta d’una versió del còmic creat per Robert Kirkman. El guionista nord-americà ha confirmat mitjançant el seu compte personal de Twitter que ja és oficial una versió spin-off de la saga, un rumor que feia mesos corrent per Internet.

Fear The Walking Dead és el nom de l’spin-off de l’exitosa sèrie de The Walking Dead. Aquesta història és paral·lela als esdeveniments ocorreguts al grup de Rick Grimes, Daryl Dixon, Maggie, Carol, Abraham, Rosita entre d’altres. La nova trama no tindrà relació directa amb el còmics, i s’ambientarà a la ciutat de Los Angeles amb nous personatges i esdeveniments independents molt diferents del que estem acostumats amb les temporades de The Walking Dead.

La productora AMC ja prepara les primeres dues temporades les quals tindran únicament sis episodis amb durada d’una hora cada un. Fear The Walking Dead es podrà veure amb el mateix format i amb les mateixes emissores que amb la sèrie principal.

Per últim, s’espera que aviat es pugui donar a conèixer el cartell oficial, i l’estrena del spin-off s’espera que sigui per al tercer trimestre de 2015. Què en penseu?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)