Festival Cruïlla 2016: música i molt més!

Compartir

Els dies 8, 9 i 10 de juliol tornarà a Barcelona el Festival Cruïlla, portant a la ciutat destacats artistes nacionals i internacionals, a més de moltes altres propostes.

Després de 7 edicions és considerat com el festival d’estiu de Barcelona per excel·lència. Amb un ambient més relaxat i familiar, el festival es diferencia dels dos gegants com són el Primavera Sound i el Sònar, per una programació més orientada al públic local, amb menys artistes i concerts, però de més qualitat i llargada.

Com anys enrere, el Parc del Fòrum és l’escenari encarregat d’acollir les nombroses i diverses actuacions. Un cartell farcit de grans artistes, com els londinencs Crystal Fighters, que pugen a l’escenari per presentar el seu esperadíssim nou treball, l’ex vocalista de Led Zeppelin, Robert Plant&The Sensational Space Shifter, que actuarà per primer cop a l’Estat espanyol, o els barcelonins Love of Lesbian, en plena gira del seu nou disc El Poeta Halley.

Altres que destaquen són els internacionals Damien Rice, Alabama Shakes, Rudimental, Seed, Cat Power, Skunk Anasie o Caléxico, a més d’artistes nacionals i locals com Enrique Bunbury, Vetusta Morla, Adrià Puntí, Elefantes, Chambao, Ramon Mirabet o ZOO.

A més, el festival es reinventa aquest any per tractar al públic d’una manera més personalitzada i directa, creant experiències úniques a través de la tecnologia.

Com a la darrere edició, el festival també aposta aquest any per les polseres intel·ligents com a forma de pagament cashless. La polsera es pot carregar amb diners prèviament o al mateix festival, i així utilitzar-la en tots els punts de venda del recinte. Un cop acabat el festival, els diners que no s’han gastat es tornen a l’usuari. D’aquesta manera s’evita l’ús de diners en metàl·lic i tiquets, i a la vegada les cues, facilitant l’experiència al visitant.

Una altra proposta per promocionar la relació i comunicació directe amb els participants, és una nova aplicació per informar el públic de cues, canvis d’horaris i altres qüestions a temps real.

També els assistents podran compartir avisos, suggeriments i fins i tot participar activament amb propostes d’accions coordinades per sorprendre els mateixos artistes, com, per exemple, rebre notificacions per demanar que s’encengui el flash dels mòbils en un determinat moment del concert.

També comptarà amb una xarxa de Wi-Fi gratuïta i reforçada per zones per tots els visitants. No només és això, el Festival Cruïlla ofereix un gran ventall de propostes com food trucks amb una àmplia oferta gastronòmica, un market amb dissenyadors i marques emergents, una jornada (el diumenge) dedicada a les famílies i mostres de cultura popular amb actuacions de colles castelleres i performances amb els millors grafiters.

Altres activitats que destaquen d’enguany són els actes personalitzats, com per exemple la celebració d’una festa d’aniversari per a tots el qui compleixin anys durant el festival o la reunió de persones amb un mateix nom i cognoms. Tot això amb un objectiu principal: fer que el públic sigui el protagonista d’un festival que és més que música.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: