FIFA 17: ens espera una sorpresa…

Compartir

EA Sports, productora del conegut videojoc esportiu que porta el nom de la FIFA, revela un tràiler amb el qual ens anuncia sorpreses per a la versió d’aquest any.

El futbol ha canviat, segons EA Sports, i així també ho ha fet el FIFA 17, juntament amb el Pro Evolution Soccer (PES), els dos jocs de simulació de futbol més reeixits al mercat. I si el futbol ha canviat, perquè el joc no ho hauria d’haver fet en consonància?

En el primer tràiler (encara que, pel format, més aviat vindria a ser un teaser) que ens ha ensenyat EA, podem veure unes poques escenes d’un joc en el qual ja es veu un aspecte gràfic molt millorat gràcies a l’ús del motor Frostbite, que és el mateix que empren altres creacions de la casa com són Star Wars Battlefront o Battlefield 4.

El joc es presentarà el dia 12, i de ben segur que, amb l’eslògan de què el futbol ha canviat, tindrem encara novetats més sucoses.

La nova versió serà presentada en societat tan sols dos dies abans que comenci l’E3 a Los Angeles, la principal fira del sector dels videojocs i en la qual moltes companyies hi presenten les seves principals novetats per a la temporada.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: