Goldgenie anuncia Samsung Galaxy S7 banyat en or

Compartir

La companyia disposa d’una línia d’exclusius productes tecnològics banyats en or per a les butxaques amb més possibilitats.

La casa anglesa (Londres) Goldgenie ha anunciat una edició limitada i molt exclusiva dels Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge amb acabats d’or de 24 k, or rosa o platí.

La màquina és, essencialment, un Samsung Galaxy S7 o S7 Edge convencional, als quals se’ls ha substituït la carcassa que la fabricant sud-coreana munta en els seus terminals per una de feta a mà en un dels materials abans esmentats.

La caixa en la qual es presenta el terminal també és diferent de l’estàndard de Samsung i exclusiva, feta en fusta de roure.

Evidentment, el preu de cada exemplar d’aquesta sèrie exclusiva també es troba en consonància amb tota la resta: 2.297 lliures esterlines (gairebé 3.000 euros, depenent de la taxa de canvi), de les quals se n’han d’abonar la meitat en el moment de fer la reserva.

A banda d’aquestes edicions especials dels Galaxy S7 i S7 Edge, Goldgenie disposa d’altres dispositius mòbils exclusius realitzats en or o altres metalls nobles, com iPhones, iPads, BlackBerrys, terminals HTC, o els smartwatches d’Apple.

Però, a banda dels dispositius mòbils, també podem trobar-hi fins i tot ordinadors com l’iMac, a més del servei que permet a qualsevol persona amb una butxaca prou ampla per a permetre-s’ho, personalitzar el dispositiu que vulgui amb un bany d’or de 24 quirats.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: