“Harry Potter: Wizards Unite” arribarà el pròxim estiu i serà compatible amb la xarxa 5G

Compartir

Harry Potter: Wizards Unite, el joc per a mòbils de realitat augmentada en què treballen Niantic i Warner Bros Entertainment, estarà disponible aquest estiu, segons ha assegurat el director executiu de Warner Bros, Kevin Tsujihara, després que s’anunciés a finals del 2017.

En una entrevista a Los Angeles Times, Tsujihara ha assegurat que s’espera que Harry Potter: Wizards Unite estigui disponible l’estiu vinent i que està sent dissenyat per poder connectar-se a la xarxa 5G. El joc és un projecte de realitat augmentada per a smartphones que està sent desenvolupat per Niantic, l’estudi creador de Pokémon Go.

Amb Harry Potter: Wizards Unite  els jugadors podran convertir-se en mags a través del seu telèfon mòbil; aprendran encanteris, exploraran els seus barris i ciutats del món real per descobrir i lluitar contra bèsties llegendàries i es podran unir amb altres jugadors per derrotar enemics.

Tsujihara ha explicat també en aquesta entrevista que Niantic està desenvolupant el joc per a una connectivitat 5G que permetrà que l’experiència sigui molt més ràpida.

Etiquetes: