Homer Simpson es compra unes Google Glass

Compartir

Amb 25 temporades a les espatlles, Els Simpson s’han consolidat com una de les sèries més vistes i conegudes del món. Un dels trets diferencials més destacat és la parodia que fa de la societat, i en molts casos dels avenços tecnologics, com ja ha fet amb els iphones, els cotxes elèctrics o les consoles.

Aquest cop li ha tocat a les Google Glass, l’últim producte de Google que encara no ha sortit a la venda però que ja l’hem pogut veure en molts ulls de famosos, recentment els Prínceps d’Astures, Rajoy, Obama, els actors de Big Bang i un llarg etcètera. I és que la política de marketing és excepcional i ja està en boca de tots quan encara falten mesos per la sortida al mercat. No sabem si en aquest cas, com la resta d’esmentats, respon a la casualitat o si està tot preparat, però sens dubte la feina feta per Google en aquest sentit pot marcar un abans i un després en el món dels negocis.

simpson_glass2

En el capítol expliquen les controversies que ja té el món virtual amb el món real, i com aquest producte pot afectar a les relacions personals entre les persones. En el següent vídeo podeu veure la promo del capítol:

http://www.youtube.com/watch?v=kyLDaT6sZPs

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: