Idees per celebrar els 30 anys [TOP 5 IDEES]

oliver-i-benji
Compartir

 

El 30 aniversari és un aniversari dolç i amarg. D’una banda, un s’entristeix en besar el bell comiat dels anys 20, i d’altra banda, bé, aquest aniversari marca la seva entrada oficial al món de les persones madures i responsables.

Ara és el moment en el qual pots seguir divertint-te com en els anys 20 i, al mateix temps, qualsevol decisió que prenguis serà presa de debò per tots els que t’envolten. Així que sí, en certa manera, complir 30 anys és genial, i això mereix una gran celebració.

Deixa la depressió dels 30 per a un altre dia! A continuació, a YCOM, et proposem algunes idees per celebrar els 30 anys i que sigui una data inoblidable:

 

5 Top idees per celebrar els 30 anys

La festa d’aniversari 30 ha de ser una festa molt especial, i diferent de les dels aniversaris 21 o 50, i per tant, en organitzar una festa d’aniversari per a aquesta ocasió, hauràs de treure la teva millor gorra de pensar i arribar amb algunes idees de festa d’aniversari realment grans i sorprenents!

Si algun amic o familiar farà els 30 anys aviat, i estàs lluitant per trobar algunes idees inspiradores i divertides per planejar una festa d’aniversari de 30 anys, et presentem algunes idees realment genials i úniques que pots usar i organitzar una festa perfecta:

1. Organitza una festa de disfresses

És el recurs més utilitzat en aquestes festes, però mai falla. Pensa en la teva pel·lícula preferida, en un cantant en particular… Els teus amics s’entusiasmaran amb la idea, s’esforçaran a elaborar les seves disfresses i us passareu tota la nit actuant i fent bromes! També pots planejar un concurs a la millor disfressa. Tots voteu la millor transformació en un paperet i el guanyador s’enduu un regal simbòlic (que pot ser quelcom relacionat amb la disfressa, com el DVD de la pel·lícula, per exemple).

2. Fes quelcom que sempre has desitjat i mai no has fet

Planeja alguna cosa que creus que realment gaudireu, però que no sigui quelcom que facin amb freqüència (o que hagin fet abans!). Això crearà records únics associats amb el seu aniversari!

Avui dia, hi ha tantes activitats i experiències de grup realment inusuals per triar que són perfectes per a una celebració de 30 anys.  Experiències de coses que sempre has volgut fer però que per una raó o una altra no t’has animat a fer encara. Tirar-te en paracaigudes? Muntar en una limusina Hummer? Conduir una Harley Davinson? Fer una festa desenfrenada en un catamarà? Simular ser un detectiu del CSI?

3. Realitza una festa que duri tot el dia

Diversos entreteniments en un dia és una altra bona opció per celebrar els 30 anys. Les activitats poden començar al migdia i acabar de matinada, amb diferents plans, menjars i begudes al llarg del dia. És un tipus de celebració que se sol gaudir molt perquè els convidats van arribant en diferents temps durant tota la jornada i la persona homenatjada es pot prendre el seu temps amb cadascun d’ells.

4. Organitza una festa dels 80!

Una manera original de celebrar els 30 anys és planificar una festa d’aniversari perquè recorri els anys d’història viscuts. Per a això es pot optar per decorar el lloc amb elements que us portin a les diferents etapes o dècades.

  • Podeu posar fotos vostres dels 80 (sí, aquelles amb el xandall neon), o vídeos d’algunes sèries de dibuixos animats de l’època (Oliver i Benji?).
  • Podeu contractar a un DJ o crear una playlist específica per a l’esdeveniment, que faci un repàs dels grans èxits de les tres dècades, en ordre ascendent, per començar amb la dels 80 i acabar amb la música més actual. La Festa Perfecta para quan arriba als 30!
  • Podeu plantejar un joc de trivial sobre els esdeveniments importants que van tenir lloc en els anys 80 i fer un munt d’altres coses perquè aquesta festa d’aniversari temi dels anys 80 sigui molt divertida!

5. Presentació d’slides

Una gran manera de celebrar veritablement a la persona és crear una presentació de diapositives amb fotos que mostrin la seva trajectòria de vida fins ara. Avui dia aquests són realment barats de fer professionalment. Només has d’enviar per correu electrònic les fotos i les posaran amb música i les animaran perquè es barregin i es dissolguin d’una a una altra.

Pot ser tan humorística, vergonyosa, commovedora o sentimental com t’agradi; de fet, una mica de tot funciona molt bé. Et garanteixo que aquest tipus de regal serà molt benvolgut i proporciona un gran punt focal a la festa perquè tots ho comparteixin.

 

Esperem que gaudeixis de la nostra top list d’idees per celebrar els 30 anys i que et serveixi d’inspiració!

 

 

 

Gemma
Etiquetes: