Idees per regalar a nens [I NENES SUPER COOL!]

nintendo-switch
Compartir

Trobar el regal perfecte no és fàcil. Un slime o un kigurumi de torn? Nosaltres hem buscat i triat regals originals, regals pràctics, regals educatius, regals cool, regals especials en definitiva! A YCOM hem fet una sel·lecció amb les millors idees per regalar a nens i nenes el 2018!

TOP 10 Jocs per nens entre 7 i 12 anys

Els teus fills o filla ja té de tot i tu vas curt o curta d’idees?

Amb aquesta llista amb 10 regals de nivell superior, originals i gens cars. Tria la idea que més vagi amb tu (i el teu fill/a!) Al·lucinaran quan desemboliquin el regal!

 

1.  Projector espacial

projector-espacial

Desenvolupa l’aprenentatge d’estels i constel·lacions. Conté 3 discos amb 8 imatges cadascun. El planetari trencada projectant en el sostre i en les parets estavelles i constel·lacions. Les imatges són les preses pel NASA amb el seu telescopi Hubble i les seves naus. Té un preu d’uns 40€ i l’hem trobat a Eurekakids.

 

2. Patinet Jetson Júpiter

scooter-jetson

Amb més de 100 llueixes LED, aquest scooter o patinet plegable se sent com alguna cosa del futur! El fre va ser construït per ser fàcilment accessible i per assegurar una parada completa i segura a tot moment. és de Target i val uns 45 €.

 

3. Hivernacle de maduixes i minisíndries

 

hivernacle-de-maduixes

Desenvolupa el respecte pels éssers vius, autonomia i dependència. L’hem trobat a Amazon per 15 €.

 

4. Maleta puzzle 208 peces animals del món

 

maleta-puzzle-mon

Té un preu de 30€ i l’hem trobat a Natura.

5. Dones de NASA

dones-de-la-nasa

Aquest conjunt, inspirat en LES NOSTRES 4 dones astronautes preferides, és un regal top seller d’Amazon del 2018!. Ve amb quatre mini figurines: Nancy Grace Romana, Margaret Hamilton, Sally Passeig, i Mae Jemison, més tot el millor dels accessoris d’exploració espacial! Ens encanta?!

 

6. Ciència a la cuina

 

ciencia-a-la-cuina

Desenvolupa el gust per la ciència i els experiments. Conté tot el necessari per fer 6 experiments. L’hem trobat a El País de Los Juguetes per 15 €.

 

7. Geomag, joc magnètic

geomag-joc-magnetic

Desenvolupa la concentració, la imaginació i la creativitat. Conté 44 peces. Troba’l a Jueguetronica per 40 €.

8. Joc de taula Labyro

labyro-laberint-minotaure

Pels més petits, ens encanta aquest joc artesanal i sostenible, que està inspirat en el laberint del Minotaure. És un joc que triomfa per la seva originalitat i per ser un joc de col·laboració, en el qual els jugadors poden ajudar-se entre ells per guanyar. El repte és sortir del laberint i evitar ser atrapat pel peó del Minotaure. És fàcil d’aprendre, i enganxa pel seu dinamisme i treball en equip.

 

 

9. Ulleres de VR 3D

ulleres-3d

Desenvolupa la imaginació i creativitat. Conté auriculars ergonòmics. Amb aquestes ulleres pots pilotar drons, veure pilotes i jugar a videojocs. Les pots trobar a Jueguetronica per 40 €.

 

10. Nintendo Switch

nintendo-switch

Amb la Nintendo Switch s’hi pot jugar tant a casa com a fora, la qual cosa fa que els jocs, la visualització de vídeos i molt més sigui possible tot el temps. Si ja tenen la consola, considera regalar un joc popular com Super Mario Odyssey!
Què t’han semblat les nostres idees per regalar a nens i nenes super cool? És impossible fallar!
Gemma
Etiquetes: