Idees per una festa d’aniversari [5 IDEES COOL]

festa-d-aniversari
Compartir

Compleixes tu o algun familiar o amic 30, 40, 50 o 60 anys? Vols o li vols fer una festa d’aniversari que recordi per a tota la seva vida? Sens dubte aquestes festes temàtiques són de les més divertides d’organitzar i celebrar, perquè en elles es retroba gent que fa molt temps que no es veia, amics de la infància, familiars… i tots amb ganes de passar-ho bé amb ell o la protagonista de la festa! Però organitzar aquests aniversaris d’adults no és senzill. Per a això, des d’YCOM, et donem alguns consells i algunes idees per a una festa d’aniversari d’adults.

 

Idees per una festa d’aniversari per a adults

El primer que hem de tenir en compte són els gustos de la persona que compleix anys. Cal plantejar l’estil de festa, la decoració i tot el que embolica la celebració segons les seves preferències.

 • També és important una festa segons l’edat. Un esdeveniment per a una persona que compleix 30 anys es pot organitzar a la nit, amb un sopar i ball amb copes després.
 • Si la persona compleix 50 o 60 anys, tal vegada sigui millor un menjar o un sopar més tranquil i íntima, la qual cosa no significa que sigui avorrida.
 • Fuig de les idees típiques, busca l’originalitat a l’hora de plantejar-te com organitzar aquesta festa d’aniversari.
 • No facis la festa massa emotiva. Un polsim de records, amb fotos o algun vídeo curt pot donar un toc de sentimentalisme especial per al protagonista, però massa records poden convertir la celebració en un mocador de llàgrimes!

5 idees per una festa d’aniversari cool

Si opteu per menjar o sopar en un restaurant o bar, el millor és triar un lloc diferent i que sàpigues que li agrada a la persona que compleix anys. També hauràs de pensar en algun lloc per anar després per prendre alguna copa i ballar.

Tria entre algunes de les idees per una festa d’aniversari ben cool que et proposem:

1. La nit amb amics

Entra en la innocent felicitat del joc de taula! Fes que tots vinguin en pijama i portin el seu joc de taula preferit. El Cluedo, el Monopoly, el Quién es Quién i l’Scrabble són obligatoris! I com a premi, dóna bosses de llaminadures per als guanyadors!

 •  Fes un intercanvi de pastissos. Val la pena envellir un any sense el frosting i les espelmes? Creiem que no. Demana a cada convidat que renunciï als regals i que, en canvi, porti el seu pastís (o cake-pops o cupcakes o macaroons favorits), i després prova’ls tots!
 • Cuina tota la nit! Si no vols demanar-li a cadascú que porti el seu propi menjar, crea un menú dels teus menjars casolans favorits i després cuineu-ho tots junts!
 • Fes una poker party. Assegura’t que no falti la beguda.

2. La festa còctel

Organitza una festa de còctels! Contracta a un bàrman professional perquè prepari begudes personalitzades per als teus amics durant tota la nit sobre la base dels seus ingredients favorits. Serà com anar al teu pub preferit.

 • Opta per una aventura amb classe. Estem parlant de vestits i talons d’agulla, jazz de fons i molts hors d’oeuvres. Fes un brindis amb xampany a la salut dels teus convidats.

3. La festa de disfresses

Fes d’amfitriona a la teva tenda favorita. Algunes boutiques et permetran celebrar la teva festa d’aniversari in situ (sempre que alguns facin una compra, per descomptat).

 • Si voleu fer alguna cosa fàcil i divertida, podeu proposar una festa de disfresses on cada convidat acudeixi amb la disfressa que vulgui i en el qual se senti més còmode. A la persona que compleix anys li podeu comprar una disfressa i disfressar-la entre tots!

4. La festa temàtica

Si la persona que compleix anys és molt fan d’algun esport, activitat, art o té un estil molt personal, podeu tematitzar la festa. Per exemple, El Gran Gatsby. Treu aquests vestits o vestits old school i aprenguin a ballar el Charleston junts.  O de cinema, hawaiana, dels anys 80, vintage… !

 • Planeja un Room Escape! A cada convidat se li assigna un personatge perquè es vesteixi per endavant; nosaltres som partícips d’aquells planejats prèviament per Nit de Misteri. Hollywood, …. són opcions temàtiques!

5. La festa de la piscina (Pool Party)

Organitza una festa amb el tema de Coachella. Estem pensant en corones de flors, tatuatges flaix i flotadors inflables. Una playlist potent tampoc fa mal.

 • Fes una barbacoa. Cervesa, hamburgueses i hot dogs (i alguns kebabs veggies!). Els convidats poden fer-se una remullar-se a la piscina quan vulguin, però el menjar és el protagonista.

Amb quina idea et quedes? Ah! Per molts anys!

Etiquetes: