Com baixar i instal·lar Youtube a la Nintendo Switch

instalar-youtube-a-switch
Compartir

Finalment, l’aplicació YouTube ja està disponible a Nintendo Switch, amb el que els gamers de la consola híbrida de Nintendo ja poden gaudir dels seus vídeos favorits gràcies a l’app de la plataforma de Google, disponible a través de l’eShop. Però, com podem tenir l’app de YouTube a Nintendo Switch? Gràcies al nostre tutorial podràs descarregar i instal·lar l’aplicació de YouTube a Switch d’una forma ràpida i còmoda. Per a això, segueix els passos que et mostrem a continuació des d’YCOM.

Com instal·lar YouTube a Nintendo Switch

El primer que hem de fer és assegurar-nos que el firmware de la consola està actualitzat a la seva última versió; per a això, entra a la tenda d’aplicacions de la consola o eShop amb la connexió a internet activada perquè salti el missatge d’actualització disponible si així el detecta la consola. Ara tan sols has de prémer sobre el botó Actualitzar perquè s’iniciï el procés de forma automàtica, quelcom que no comportarà més d’uns pocs segons.

També podem comprovar si existeixen noves actualitzacions per a la consola de forma manual; per a això, segueix els següents passos:

  1. Prem sobre la icona amb forma de roda dentada de Configuració de la consola.
  2. Selecciona l’entrada Consola, situada en últim lloc en la columna de l’esquerra.
  3. Prem sobre Actualització de la consola, la primera opció.
  4. La consola buscarà noves actualitzacions i iniciarà el procés d’instal·lació si és necessari.

Com descarregar l’aplicació de YouTube

Amb la consola ja actualitzada a la seva última versió disponible (igual o superior a la versió 6.1.0), ja podem iniciar el procés de descàrrega i instal·lació de l’aplicació de YouTube per Nintendo Switch; segueix els següents passos per iniciar i completar el procés fàcilment:

  1. Des del menú principal, prem sobre la icona en forma de bossa de compra de l’eShop.
  2. Des del menú de l’eShop prem sobre l’entrada Llançaments recents perquè aparegui l’aplicació de YouTube.
  3. Si no apareix, prem sobre la icona Buscar, situat en primera posició i escriuYouTube”.
  4. Ja des de l’app de YouTube prem sobre el botó Descarrega gratuïta; recorda que és una app totalment gratuïta.
  5. YouTube començarà a descarregar-se en el menú principal de Switch!

Quan la barra de progrés acabi ja podràs entrar dins l’app prement sobre la mateixa. La interfície de l’aplicació de YouTube per Nintendo Switch és molt similar al de YouTube a Android TV, que ens resultarà molt familiar, amb les diferents opcions del nostre compte situades en la columna de l’esquerra i les miniatures dels vídeos ordinador de llarg a llarg de la pantalla principal; les diferents categories de vídeos queden en la part superior.

Només quedarà iniciar sessió amb el nostre compte habitual de Google per gaudir dels nostres continguts favorits de YouTube!

Gemma
Etiquetes: