Inventen manera de capturar Pokémons sense sortir de casa

Fotografia de Sadie Hernandez a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Amb l’ajut d’un dron, s’estalvien moure’s de la saleta d’estar.

Imatge de portada de Sadie Hernandez a Flickr sota llicència Creative Commons

La febre de Pokémon Go s’ha desfermat arreu del món i, des del dia que va començar, hem pogut veure moltes coses rares, com els llocs més inversemblants on se n’han trobat (i alguns són veritablement irreverents) o, recentment, una allau humana al Central Park de Nova York per anar a caçar-ne un.

Pokémon Go pot ser qualsevol cosa menys un joc sedentari; de fet, una cosa que caracteritza el joc és que qui hi juga ha de “moure el cul” del seu seient habitual per sortir a caçar Pokémons per tota la ciutat. Però, què passa quan s’apleguen les ganes de jugar amb la “ganduleria”?

La natura humana és sorprenent i, a vegades, molt imaginativa. I si a això li afegim el factor que hem comentat tot just en el paràgraf anterior, dóna com a resultat la invenció d’un sistema per a caçar Pokémons sense haver de sortir de casa.

Com el seu nom indica, el Dronemon Go fa ús de la tecnologia dels drons. El que han fet els seus inventors és ben senzill: muntar un smartphone en un dron, i mitjançant l’accés remot a la pantalla del telèfon, operar-lo des del seu portàtil, còmodament asseguts. D’aquesta manera, han pogut caçar tots els Pokémons de la zona sense sortir de casa.

I, per a il·lustrar-ho, n’han fet un vídeo:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: