Com aconseguir jocs gratis a l’Epic Games Store

subnautica-gratis-a-lepic-games-store
Compartir

Epic Games, els creadors del fenomen mundial Fortnite, han obert la seva pròpia plataforma digital de videojocs, l’anomenada Epic Games Store, una nova botiga online que pretén fer front a altres plataformes similars com Steam o GOG, entre altres, apostant per videojocs exclusius i sucoses ofertes per als seus clients, entre elles, la possibilitat d’aconseguir jocs gratis cada dues setmanes a través d’una senzilla subscripció al servei.

I és que malgrat el seu reduït catàleg actual, Epic Games apostarà molt fort els pròxims mesos per a oferir als seus clients els millors videojocs, a més de comptar amb un dels títols més jugats en l’actualitat, el free-to-play Fortnite, tot un fenomen de masses que traspassa les mateixes barreres del videojoc. A continuació, des d’YCOM, t’ensenyem com descarregar videojocs gratis a l’Epic Games Store!

Com descarregar videojocs gratis a Epic Games Store

El primer que hem de fer és dirigir-nos a la pàgina web oficial d’Epic Games amb la finalitat de crear el nostre compte personal. Per a això, prem sobre l’opció Iniciar sessió situada en la part superior dreta de la pantalla, just al costat de la icona Aconsegueix jocs d’Epic Games.

Una vegada hàgim premut sobre Iniciar sessió, accedirem a una pantalla d‘inici de sessió d’Epic Games; si encara no tenim el nostre propi compte d’Epic Games, hem de prémer sobre l’opció Inscriure’s, situada en la part inferior de la pantalla, just sota la icona grisa Iniciar sessió.

Si premem sobre Inscriure’s, accedirem a la pàgina de registre per a crear el nostre compte d’Epic Games; ara només serà necessari emplenar els diferents camps amb les nostres dades (país, nom i cognoms, nom d’usuari, compte de correu i contrasenya), marcar la casella dels termes del servei i prémer sobre la icona Crear compte.

Ara ja tindrem el nostre propi compte d’Epic Games amb la qual accedir a l’Epic Games Store i obtenir els videojocs gratuïts que els seus responsables vagi oferint cada dues setmanes. Podrem identificar els títols gratis per a usuaris d’Epic Games a través de la pàgina principal de la botiga en bàners amb la paraula Free sobre el seu títol.

I no seran jocs precisament desconeguts; tant és així, que els dos primers a arribar aquest desembre amb accés gratuït per a usuaris de la botiga són dos grans videojocs com Subnautica (que ens encanta, perquè ens permet descendre a les profunditats d’un móon submarí ple de maravelles i criatures exuberants) UnrealSuper Meat Boy. A jugar!

Gemma
Etiquetes: