Jocs infantils per festes d’aniversaris ─ Fàcils i econòmics!

jocs-infantils
Compartir

 

Bones notícies: trobar jocs infantils per festes d’aniversaris creatius i divertits per als nens pot ser la part més fàcil i menys costosa de l’experiència de planificació d’aniversari! Entenem que el teu temps és valuós, els teus diners són limitats, i realment vols gaudir de la festa del seu fill en lloc de ser un desastre estressat quan aquests primers convidats comencen a arribar! Des d’YCOM, et proposem una guia de jocs infantils per festes d’aniversaris low cost.

Per organitzar aquests jocs divertits necessites poc temps de preparació i una inversió és mínima, pots usar materials que tens a casa i si cal comprar alguna cosa, et servirà per a altres ocasions així que ho rendibilitzaràs ràpidament. T’ho donem tot fet!!!

7  jocs infantils per festes d’aniversaris low cost 

Els jocs infantils clàssics no passen mai de moda, només cal, a vegades, actualitzar-los!

L’èxit de les festes d’aniversari infantils, són els jocs que s’hi fan! És fàcil assegurar-se que el teu fill tingui el millor aniversari incloent aquests jocs infantils per festes d’aniversaris low cost. Aquests jocs, tradicionals però reinventats, ofereixen als nens l’oportunitat de participar en jocs i activitats que no estan disponibles en la seva to-do-list diària de coses divertides per fer!

1- El LLimb

Un clàssic joc divertit per a qualsevol festa infantil, es pot fer amb nens de totes les edats, necessites una corda o similar, música i la imaginació que li vulguis tirar!! És fàcil de fer, no necessites molt espai i és d’allò més barat!!!

Consisteix en:

 • Dues persones agafen per cada extrem una corda, cordó o similar.
 • Es col·loquen una enfront de l’altra sostenint la corda, al principi la col·loquen a l’altura de les espatlles i segons passin tots la corda va baixant…
 • L’objectiu és que els nens passin per sota de la corda sense tocar-la!

2- El Paracaigudes

Els jocs amb paracaigudes són genials i et donen moltes opcions per variar de joc, és important mantenir l’atenció dels nens alta. Només necessites un paracaigudes de tela- n’hi ha de colors, llisos o estampats i hi ha diferents diàmetres- i són econòmics i fàcils de trobar a Internet. Dos exemples de jocs amb paracaigudes:

 1. Tots els nens agafen el paracaigudes formant un cercle, col·loquem una pilota al centre del paraca i els nens han d’anar movent la pilota entre tots sense deixar que caigui fos.
 2. Tot agafant el paracaigudes entre tots, en dir un nom aquest nen/a ha de deixar-lo anar, passar per sota i col·locar-se en un altre lloc.

3- Memòria de peix

Per a aquest joc necessites:

 • Fulles de paper
 • Llapis
 • Un rellotge amb seconder o cronòmetre
 • Diversos objectes que tinguis per casa
 • Un gibrell
 • Una tela que no sigui transparent

Col·loca els objectes triats dins del gibrell intentant que tots es vegin, tapa el gibrell amb la tela. Cada nen tindrà un paper i un llapis. Formem una fila, cada nen té 30 segons per veure el que hi ha dins del gibrell, una vegada acabat el temps ha d’escriure en el paper el que ha vist. Al final es posa en comú el que té escrit cadascun fins a descobrir tots els objectes.

4-  Mòmies

Per a aquest joc divertit per a festes infantils necessites rotllos de paper higiènic. Col·loca als nens per parelles, un dels dos serà la mòmia que haurà de quedar-se quieta en una posició a la mòmia, l’altre, el fabricant de mòmies i haurà d’enrotllar amb paper higiènic a l’altre fins que sembli una mòmia! Els donem un temps determinat i en acabar tots triaran la mòmia més assolida.

5- Carreres amb pal

Aquest és un joc súper divertit, necessitem un pal més aviat curt, és important que sigui més baix que els nens de la festa infantil. Consisteix en:

 • Fem diversos grups i li donem un pal a cada grup.
 • Es tracta d’anar corrent d’un punt a un altre marcat prèviament.
 • L’equip que acabi més tard haurà de fer una prova.
 • El truc està en el fet que abans de començar a córrer, han de col·locar el pal al terra en la línia de sortida i donar 10 voltes al pal.
 • Una vegada arribi el company a la línia d’arribada, el següent ha de fer el mateix.

6- Globus a l’aire

Per a aquest joc necessites globus inflats. Li dónes un globus a cada nen, el joc consisteix a mantenir el globus sense tocar el sòl usant només el cap. Després pots anar canviant de parts del cos, fer-ho per parelles…. Té moltes variacions!

7- Les illes

Per a aquest joc necessitem un diari vell, li donem una fulla a cada nen i ha de col·locar-la sota els seus peus, els expliquem que es tracta d’illes enmig del mar i que han d’anar nedant en l’aigua mentre sona la música i quan pari la música han d’enfilar-se a una illa perquè s’acosta la tempesta perfecta i poden estar en perill dins l’aigua! Cada vegada que pari la música retirarem una illa de manera que els nens hauran d’anar agrupant-se en altres illes per salvar-se!

 

Segur que amb aquesta miniguia amb els millors jocs infantils per  festes d’aniversaris els nens ho passaran bomba!!

Gemma
Etiquetes: