“Just Dance” porta a Espanya el primer concurs de talents basat en un videojoc

Compartir

La quarta edició de la competició Just Dance World Cup organitzada per Ubisoft renova el seu format i ofereix un talent show basat en el videojoc d’ Unbisoft.

L’edició 2017 de Just Dance World Cup organitzada per Ubisoft per escollir el millor jugador del videojoc de ball conta, per primera vegada, amb audicions a 5 dels 17 països europeus que participen en el concurs:  Regne Unit, Alemanya, França, Italia i Espanya. La quarta edició de la competició canviarà el seu espectacle tradicional i es convertirà en un “reality show” televisiu. Un jurat d’experts triarà els primers classificats en una serie d’audicions presencials a les 5 ciutats esmentades i també “online”.

La selecció dels candidats

El procés de selecció es divideix en tres etapes de les quals sortiran els finalistes del campionat.  En la primera etapa es duen a terme les audicions locals, en les quals se seleccionaran els vuit candidats que passaran a la següent fase. Per dur a terme aquesta elecció hi ha el mètode en línia i el ‘offline’, a través dels quals es trien a quatre participants en cadascun d’ells. Des d’aquest diumenge 16 es pot participar en la primera face, mentre que el segon se celebrarà de forma simultània en tots els països, el proper mes de setembre. Aquest últim procés serà diferent a França, on només se seleccionaran tres participants, per triar a l’últim en els Jocs de París 2017, que se celebraran en Port de Versailles de l’1 al 5 de novembre de 2017.

La segona etapa, o finals nacionals, tindrà lloc al novembre en cadascun dels països seleccionats i d’aquí sortiran els finalistes per a la gran final. Cada esdeveniment serà presentat pels “ambaixadors” de cada país. A Espanya, l’escollida ha estat la catalana Paula Gonu, juntament amb els influencers com Rebecca Stones, Willyrex, Vegetta777 i Ro en la Red, que col·laboraran en la promoció de l’esdeveniment a través dels seus canasl de YouTube i les seves xarxes socials.

La final mundial on es coneixerà al millor ballarí del famós joc de Ubisoft se celebrarà a la primavera de 2018. L’esdeveniment reunirà als 18 millors ballarins del món, inclòs l’últim guanyador de la Just Dansi World Cup, Technoth, qui entra directe a la final. Els altres finalistes seran els cinc candidats qualificats en les finals nacionals, i els 12 seleccionats ‘online’ que representaran a alguns dels països del món com Estats Units, Mèxic, Canadà, Brasil, Rússia, Polònia…Tota la informació i les bases del concurs s’actualitza constantment a la pàgina web de la competició.

Una embaixadora catalana, Paula Gonu

La “influencer” catalana Paula Gonu ha estat l’escollida per Ubisoft com a “ambaixadora” del videojoc a Espanya.  La jove “youtuber” i “instagramer” acumula més de 575.000 seguidors a Youtube i més d’un milió en Instagram,  i ha llançat recentment la seva pròpia botiga “online” on ven samarretes, dessuadores i gorres amb dissenys propis. 

Paula Gonu és molt coneguda a les xarxes socials pels seus vídeos sobre bellesa o reptes personals, però també destaca per la forma amb la qual edita els seus vídeos i aquells en els que balla i interactua amb les seves “personas guapas”, com anomena als seus seguidors. El seu perfil encaixa perfectament amb els valors de la marca “Just Danç”: estil, naturalitat i amor pel ball; per això la marca confia en què sabrà transmetre el que implica ser un “Justdancer”. Per la seva banda, Gonu descriu l’usuari del videojoc com “algú que ho dóna tot i no es preocupa de fer-ho bé o malament”,  i al videojoc com “atrevit i molt divertit”.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: