La nova sèrie de Star Trek, a Netflix

Compartir

En podrem gaudir tan sols 24 hores després de la seva estrena als Estats Units a partir del gener del 2017, malgrat que no en català.

La saga de Star Trek, una de les creacions de ciència-ficció més celebrades del món, tindrà una nova sèrie de televisió, que serà emesa als Estats Units i el Canadà per la CBS, i els episodis de la qual estaran disponibles a 188 països a través de Netflix.

Tal com la resta dels continguts del servei de vídeo a la carta, almenys de moment no tindrem aquests episodis en català.

Tampoc tindrem en la nostra llengua els 727 episodis de les diferents sèries de la saga que han estat filmats fins ara, i que també estaran disponibles a Netflix. Les sèries són, concretament, Star Trek: La sèrie Original, Star Trek: La nova generació, Star Trek: Espai Profund Nou, Star Trek: VoyagerStar Trek: Enterprise.

Els episodis de la nova Star Trek es trobaran disponibles a Netflix per a la resta dels països del món tan sols 24 hores després de ser emesos per la CBS nord-americana i la seva germana canadenca.

La nova sèrie estarà basada en l’univers original creat per Gene Roddenberry, però ens presentarà nous personatges, nous desafiaments, nous mons i noves races per descobrir, continuant l’exploració del vast univers de Star Trek.

L’estrena està prevista per al gener de l’any vinent.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: