La segona edició Escena25 atrau 35.000 joves

Compartir

La segona edició de la campanya Escena 25, endegada pel Departament de Cultura, en col·laboració amb els teatres, els auditoris i sales de concert de Catalunya, ha promocionat la música i les arts escèniques entre els joves de 18 a 25 anys durant els mesos d’octubre i novembre. Més de 35.000 joves es van donar d’alta al web que permetia accedir a tota l’oferta existent per a aquests mesos.

En total, els joves inscrits van poder gaudir de 12.848 entrades en els espectacles escollits que els diferents equipaments van posar a disposició dels usuaris. D’aquesta manera, la segona edició de la campanya ha suposat un creixement del 52% en reserves respecte a l’any passat. Escena 25 ha posat a l’abast un total de 296 espectacles a 38 poblacions de Catalunya.

  • 35.703 joves entre 18 i 25 anys es van registrar al web
  • 84 promotors han ofert 1.276 sessions en 103 sales. El 60% de les sessions ofertes corresponen al mes d’octubre i el 40% al mes de novembre
  • 12.848 entrades han estat reservades durant tot el mes d’octubre, el que duplica el nombre d’entrades reservades durant la primera edició
  • El 47% de les entrades reservades corresponen a sessions del mes d’octubre i el 53% al mes de novembre

#escena25 a la #prefuncio de #laratonera al Teatre Apolo amb recomana.cat

Una foto publicada por Escena25 (@escena25) el

 

El 47% de les entrades reservades corresponen a sessions del mes d’octubre i el 53% al mes de novembre
La campanya té com a principals objectius crear les millors condicions que possibilitin l’accés dels joves a la cultura; descobrir els equipaments culturals, així com donar a conèixer la seva programació i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu; conèixer les actuals preferències culturals dels joves per adaptar i orientar l’oferta, si s’escau, a les seves preferències i crear i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu. La majoria dels joves manifesten el seu interès per la cultura i per assistir a més espectacles en viu, però no poden fer-ho a causa dels preus elevats i la crisi econòmica.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: