La sèrie ‘Heroïs’ reviurà aquesta tardor

Compartir

La història de la sèrie d’èxit que la NBC va cancel·lar l’any 2010 amb un final completament obert torna a la televisió al setembre vinent.

El 8 de febrer del 2010, la NBC va cancel·lar Heroïs, una de les seves sèries de ciència-ficció amb més èxit i que s’havia convertit en tot un fenomen (a l’estil Lost) a causa dels elevats costos de producció, la caiguda de l’audiència i l’atapeïda programació del canal. Els seguidors van quedar ben decebut, ja que les emissions van acabar sense tancar la història; però, justament en el 10è aniversari de la seva estrena, podran celebrar el seu retorn.

AQUESTA NOTÍCIA TAMBÉ LA TROBARÀS A REVISTATREND.CAT

El pròxim 24 de setembre, Heroes: Reborn arribarà a la petita pantalla. Es tracta d’una minisèrie que, segons la sinopsi oficial, tornarà a connectar amb els elements bàsics de la primera temporada, en la qual gent normal comença a descobrir que compta amb habilitats especials. S’introduiran nous personatges, però també se’n recuperaran alguns d’originals com el de Noah Bennet (Jake Coleman) o Hiro Nakamura (Masi Oka), al qual veiem a la part final del primer tràiler que ja ha vist la llum.

Clara Pariente
Etiquetes: