L’any vinent tindrem pel·lícula dels Angry Birds

Compartir

L’estiu del 2016 s’estrenarà en format d’animació 3D, el llargmetratge inspirat en la coneguda saga de videojocs.

Va ser tot un fenomen en el seu moment, i malgrat que ara no se’n parla tant, continua essent encara una referència en el món lúdic per als dispositius mòbils. Parlem, naturalment, dels Angry Birds, els “ocells emprenyats”, i també dels seus enemics els porcs.

El fenomen Angry Birds va néixer el 2009 com a videojoc i, de llavors ençà, no ha parat de créixer, arribant-se’n a fer merchandising de tota mena (com ara coixins, ninots, o tovalloles de platja) i fins i tot una sèrie d’animació per a televisió (Angry Birds Toons). Ara, i com molts altres fenomens, els ocellets i els porcs arriben a la gran pantalla.

L’estrena arribarà per a la campanya estiuenca del 2016 en format d’animació 3D i amb les veus de Peter Dinklage (Tyrion Lannister a Joc de Trons) com a Mighty Eagle, Josh Gad (Steve Wozniak a jOBS) com a Chuck, o Jason Sudeikis (Com acabar amb el teu cap, Els Miller) com a Red entre d’altres.

Res ha estat dit sobre l’argument del film, malgrat que és d’esperar que estigui basat en la lluita entre ocells i porcs. Tampoc s’han revelat gaires detalls, tan sols els actors que faran les veus dels personatges, i una imatge promocional que ens mostra tres dels protagonistes (i amb la qual ilustro aquest article).

Els més fans de la saga de jocs hauran d’esperar, doncs, una mica més, per conèixer els detalls de la pel·lícula.

Guillem Alsina
Etiquetes: