L’avió que pot expulsar la cabina de passatgers en cas d’emergència

Compartir

Es tracta només d’un concepte, però ja és l’esperança de les persones amb por a volar.

L’enginyer aeronàutic Vladimir Tatarenko ha treballat durant els últims tres anys en un concepte d’avió que podria salvar moltes vides en cas d’accident. Mitjançant el redisseny de la cabina, si ocurrís algun error tècnic durant l’enlairament, el vol o l’aterratge, aquesta es podria desprendre amb tots els passatgers a dins i deixar-los sans i estalvis a terra.

La idea es basa en muntar la cabina de viatgers de manera que aquesta pugui ser expulsada en cas que hi hagi un error a l’aparell i sigui incontrolable. El sistema la llançaria per darrere en format càpsula, prevista amb paracaigudes als sostre i inflables al terra per esmortir el cop i possibilitar tabé l’aterratge sobre aigua.

Tot plegat es tracta d’un projecte en la fase més inicial que ha atret l’atenció de moltes persones que l’aplaudeixen, però també d’aquelles que troben molts inconvenients. Abans de poder resoldre’ls, però, Tatarenko necessita finançament per a seguir endavant. Esperem que quan l’aconsegueixi, hagi descobert com fer que els pilots també puguin beneficiar-se’n!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: