Les catalanes i el F.C.Barcelona femení, també presents al FIFA 16

Compartir

Per JAUME SARDÀ SUEIRO

Per fi el Fifa 16 comptarà amb seleccions nacionals femenines de futbol. Així ho ha anunciat Electronic Arts que complirà amb una de les demandes més insistents del panorama esportiu dels últims anys.

Amb diferents modalitats de joc com Partida Ràpida, Torneig Offline o Partit Amistós els usuaris podran triar fins a 12 seleccions nacionals femenines on hi són algunes de les millors del món segons el rànquing mundial de la FIFA: Alemanya, Estats Units, França, Suècia, Anglaterra, Brasil, Canadà, Austràlia, Itàlia, Espanya, Xina i Mèxic.

Les grans absències d’aquest esperat Fifa 16 són les seleccions asiàtiques del Japó i de Corea del Nord, tot i que també n’hi ha d’altres sonades com les absències europees de les seleccions de Noruega i els Països Baixos.

El Fifa 16, que estarà a la venda el 24 de setembre, comptarà amb la presència de quatre jugadores catalanes, les egarenques Marta Corredera i Victoria Losada, del F.C.Barcelona i l’Arsenal C.F, respectivament; la mataronina Marta Torrejón, defensa del F.C.Barcelona; i la molletana Alexia Putellas, migcampista del F.C.Barcelona. Tanmateix el Barça és l’equip que més jugadores aporta a la selecció amb un total de vuit, les anteriorment comentades més la sevillana Melanie Serrano, la valenciana Ruth Garcia, la mallorquina Virginia Torrecilla i les madrilenyes Jennifer Hermoso i Sonia Bermúdez.

Totes les jugadores comptaran amb els seus respectius moviments originals i així mateix s’han prestat a fer-se captures facials perquè la seva entrada al món virtual sigui el més versemblant possible.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)