Les millors platges del Maresme

platges-del-maresme
Compartir

 

És ben sabut que la Costa del Maresme és famosa per tenir les platges i cales més boniques prop de Barcelona, a més als seus encantadors pobles a peu de platja podrem trobar-hi la tranquil·litat que tant busquem després de la nostra esgotadora jornada laboral. Des d’YCom et proposem aquesta llista on trobaràs una selecció de les millors platges del Maresme, i les millors cales:

Quines són les Millors platges del Maresme?

Aquestes són algunes de las millors platges del Maresme, ideals per passar el dia durant els mesos de calor. Hi trobareu agües més netes, sorres menys ataprïdes i menor volum de turistes! Una excel·lent opció  a l’hora d’escollir destí d eplatja aquest estiu, és sense cap mena de dubte, la comarca del Maresme!

 

 Cala Vinyeta – Calella

‘’ arenes daurades i aigües netes i profundes ‘’

Aquesta màgica cala situada en el municipi de Calella forma part de la Platja de les Roques, a tan sols 35 km de Barcelona.

Podreu trobar-hi arenes dorades i aigües netes i profundes, tot ell rodejats de formacions rocoses que ens facilitaran la integració en un entorn mar/muntanya de somni.

Disposa d’aparcament i transport públic proper.

Cala Sant Pere – Calella

‘’ entorn privilegiat i exclusiu ‘’

Si busqueu un espai íntim, en plena natura però amb bons accessos i serveis, Cala de Sant Pere és la vostra platja! Situada junt amb la Cala Vinyeta i amb les mateixes característiques, difereix solament en un factor, és una cala més petita, un entorn privilegiat i exclusiu que si voleu visitar no oblideu programar el despertador ben d’hora.

Disposa d’aparcament i transport públic propers.

 Platja de l’Estació – Sant Andreu de Llavaneres

‘’ entorn semiurbà no massificat ‘’

Aquesta platja la trobem a la localitat de Sant Andreu de Llavaneres, amb una extensió de 50 metres de llarg per 90 d’ample, ens ofereix un entorn semiurbà no massificat gràcies a la inexistència de passeig marítim pròxim. Freqüentada pels llogarencs, la seva sorra fina i la proximitat amb els restaurants i el port farà d’aquesta platja un llor ideal per compartir amb els més petits de la casa.

Disposa d’aparcament i transport públic propers.

 Platja de les Barques – Sant Pol de Mar

‘’ encantador poble de pescadors ‘’

Situada al municipi de Sant Pol de Mar, aquesta platja disposa de 750 metres de longitut per 30 de anchura de arena dorada, oferint-nos una vista del litoral mediterrani inigualable amb l’avantatge de disposar de tots els serveis que ofereix el casc urbà d’aquest encantador poble de pescadors.

Disposa d’ aparcament i transport públic propers.

Platja de Ponent – Mataró

‘’ comoditat, serveis i proximitat‘’

Quan parlem de la Platja de Ponent, pensem en comoditat, serveis i cercanía, situada a 50 metres de l’estació de trens de Mataró, es tracta d’una platja de 180 metres de llarg per 50 d’ample sent una platja totalment familiar on podrem encontrar des de lavabos i dutxes fins a xarxes para practicar beach volley!

Disposa d’aparcament i transport públic propers.

 

Platja Passeig dels Anglesos – Caldes d’Estrac

“l’encant de les cases modernistes”

El Passeig dels Anglesos es va fer famós per les seves termes i els turistes anglesos deixaven el fred de Londres per passar les seves vacances en aquest petit poble del Mediterrani català. Aquestes famílies adinerades van construir precioses cases, moltes d’elles Modernistes o Noucentistes, però amb un aire anglès, just davant del mar. D’allà el nom del passeig. Actualment moltes d’aquestes cases han estat substituïdes per luxosos apartaments, però moltes d’altres s’han conservat i són realment precioses, com les que trobem a Caldetes.

Platja d’Alella – El Masnou

‘’ platja per surfistes ‘’

Aquesta és la platja per excel·lència dels surfistes, dotada d’una gran esplanada per aparcar el teu vehicle, a la Platja d’Alella podràs trobar-hi arena fina, hamaques, lloguers nàutics i, per descomptat, un punt de la Creu Roja.

Disposa d’aparcament i transport públic propers.

 

Com haureu vist la Costa del Maresme és el lloc ideal per estiuejar o també viure tot l’any donada  la proximitat amb Barcelona! Bon estiu!

 

Gemma