Un 2018 de rècord per a la Lliga de Videojocs Professional

Xifres rècord de la LVP, la Lliga de Videojocs Professional
Compartir

El 2018 va ser un gran any per la LVP (Lliga de Videojocs Professional). L’empresa del grup Mediapro ha consolidat el seu lideratge en el sector dels e-sports a Espanya, on compta amb el 84% de la quota de mercat, i ha refermat la seva expansió internacional amb l’organització de 12 actes a diversos països de Llatinoamèrica.

Més contingut que mai

Durant tot l’any, LVP va acumular 28,6 milions d’espectadors, un 64% més que l’any anterior. Les 531 transmissions que va realitzar en directe (el 2017 van ser-ne 201), van suposar un total de 4.150 hores d’emissió (+ 14% respecte a 2018). En total, l’audiència va visionar més de 850 minuts de mitja (+10%).

Un creixement que també d’ha produït en un dels principals altaveus de LVP, les xarxes socials, on el 2018 van superar els 500 milions d’impactes. En aquest sentit, Twitter repeteix com el canal de comunicació preferit del públic, amb 18 milions d’interaccions. En total, entre Facebook, Twitter i Instagram, la LVP compta amb més de 550 mil seguidors, un 22% més respecte 2017.

Imatge de la Clash Royale Nations Cup, organitzada per la LVP

Imatge de la Clash Royale Nations Cup, organitzada per la LVP | ©LVP

L’èxit de les retransmissions ha tingut ressò en els diferents esdeveniments presencials que ha organitzat la lliga. Fins a 21 esdeveniments en sis països diferents han tingut el segell LVP a tot el món, amb més de 130.000 assistents entre tots ells. Mèxic, Argentina, Perú, Colòmbia i Xile, a més d’Espanya, han acollit alguna final d’e-sports.

Entre els esdeveniments més importants de l’any destacala novena edició de Gamergy. L’esdeveniment d’e-sports que organitzen LVP i la Fira de Madrid (IFEMA), celebrat entre el 22 i el 24 de juny, va batre rècord d’assistents i d’espectadors. Més de 50.000 persones van passar per Fira de Madrid en un esdeveniment que, entre altres coses, va comptar amb el YouTube Battle Royale, una competició de Fortnite entre cent youtubers que va superar els 28 milions de visualitzacions entre els diversos canals externs.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: