Mario Royale: el battle royale de Super Mario Bros

mario-royale
Compartir

L’any 81, Nintendo presentava Jumpman. Un petit lampista, que apareixia per primera vegada en el videojoc Donkey Kong, que comptaria amb el seu propi joc quatre anys més tard en la Nintendo Entertainment System (NES). A partir d’aquest any, el carismàtic personatge que tenia com a missió principal derrotar al goril·la, passaria a ser conegut com a Mario Bros mundialment.

Ara, Mario Bros segueix els passos de Fortnite i fa el salt al battle royale!

Mario fa el salt al Battle Royale

Arran d’aquell primer videojoc, el lampista començaria a ser més i més popular fins a convertir-se en el personatge més important de Nintendo, al costat d’altres com Link o Pikachu. Una popularitat que li ha permès protagonitzar desenes i desenes de videojocs en el qual hem pogut veure al superheroi havent de fer front a diferents situacions.

Des del Mario Kart, un videojoc de carreres en el qual el nostre lampista favorit competeix contra la resta de personatges del seu univers fins a Doctor Mario, un videojoc de lògica, al més pur estil Tetris, en el qual haurà de fer front als virus mitjançant diferents píndoles. Ara va un pas més enllà i s’apunta a la moda dels battle royale.

Tot això gràcies al youtuber i fan conegut com a InfernoPlus, que ha desenvolupat aquest joc en tot just tres setmanes! A través del seu canal de YouTube, el youtuber explica que Mario Royale es tracta d’un joc de gènere battle royale en el qual 75 jugadors competeixen per la victòria. Per a això, els diferents jugadors hauran de fer front als diferents perills de cadascun dels mapes i acabar amb el temible Bowser al seu castell.

Així pots jugar-hi!

Els tres primers a conquistar el cau, s’enduran la victòria final. Així ho ha donat a conèixer el youtuber, que explica que el mapa estarà replet de perills. Des de plantes carnívores que no dubtaran a liquidar-nos, fins als nostres propis contrincants, que faran tot el possible per a eliminar-nos.

Segons explica InfernoPlus, el videojoc està disponible de forma gratuïta des de la pàgina web de Mario Royale. Una vegada allí, tansols haurem d’introduir el nom que vulguem i endinsar-nos en la partida, en la qual haurem de lluitar contra els altres 74 jugadors per la victòria final.

En definitiva, Mario fa el salt als battle royale amb un videojoc que aspira a conquistar als amants els fans…

Gemma
Etiquetes: