Fortnite: el primer concert virtual de la Història

el-dj-marshmello-fa-el-primer-concert-virtual-a-fortnite
Compartir

Que Fortnite és el videojoc amb més èxit del moment no és res nou. Passa el temps i el seu creixement és imparable. El que sí que és nou és que el joc creat per Epic Games realitzi en directe un concert d’un dels DJ d’EDM més top del món en el qual tots els gamers poden interactuar-hi.

DJ Marshmello a Fortnite

Fortnite Battle Royale es caracteritza per realitzar periòdicament esdeveniments dins del mateix joc p (o esdeveniments in-game) erquè els milions de jugadors que omplen els seus servidors els gaudeixin de forma simultània. Llançaments de coets, temporals de neu, una galleda misteriosa que recorria tot el mapa… Però fins ara no s’havia viscut res igual al show del passat dissabte 2 de febrer! Un esdeveniment únic, en viu!

Marshmello, un popular DJ estatunidenc caracteritzat per la particular careta que es posa sobre el cap a cada actuació, va començar la seva gira de concerts en un lloc en el qual ningú havia actuat en directe anteriorment: un videojoc.

Encara que filtrat prèviament, l’anunci el concert de DJ Marshmello va causar un enorme furor que va concloure en un multitudinari esdeveniment que va reunir més de 10 milions de jugadors.

Rècord històric de 10 M d’espectadors

Els dies previs, l’illa es plagava d’una sèrie de cartells que anunciaven l’esdeveniment. El primer d’una sèrie de desafiaments que acabaven recompensant amb un pic Marshtructor, acompanyament ideal a la pròpia skin de Marshmello, disponible a la botiga a canvi d’un bon munt de v-bucks. I confirmant les filtracions, en els moments previs a l’hora del concert es va activar la Mode de Temps Limitat Hora de l’Espectacle que absorbia el protagonisme sent l’única manera disponible, a més de la Mode Creatiu.

Aquesta xifra no només suposa tota una fita en si mateixa l’anterior rècord del joc eren els 8.3 milions simultanis – sinó que a més només té en compte als jugadors que es van connectar a Fortnite Battle Royale per a gaudir del concert. És a dir, si es comptabilitzessin també les persones que van presenciar el concert a través dels streams i les retransmissions de la gent, la xifra total d’espectadors del concert de Marshmello seria molt major amb tota certesa.

L’hora i el lloc del concert van ser anunciats amb anterioritat. A les 20:00 h hora catalana centenars de milers de jugadors es van donar cita a Pleasant Park, una de les zones del mapa de Fortnite. Allí els esperava un gran escenari, on Marshmello va començar a punxar èxits com Happier, cançó que interpreta al costat del grup britànic Bastille.

A mesura que el concert avançava, el DJ va demanar als assistents que saltessin i que realitzessin els seus balls favorits per a posteriorment començar a flotar, ja que la gravetat del joc va desaparèixer durant una estona, igual que la possibilitat de disparar a la resta de jugadors amb la intenció que ningú es perdés el concert.

Un èxit total de 15 minuts

Pocs minuts després del final de l’esdeveniment, YouTube es va omplir de vídeos de youtubers i usuaris en els quals es podien veure les seves particulars experiències d’un concert que, encara que només sigui per l’inèdit, passarà a la història de la Música. Tot i ser un concert amb una duració d’un escàs quart d’hora!

L’esdeveniment no només significa un increïble èxit per a Epic, també és una increïble gesta tecnològica

Després d’acabar el primer xou, el DJ va jugar alguns duos amb l’streamer Jack ‘CourageJD’ Dunlop. Llavors, Marshmello va revelar que tot el que anava dient durant el concert era en directe (in real time), i que no estava pre-gravat.

Una cita mundial on, en regnar-hi la pau, va permetre que una ingent quantitat de jugadors fossin testimonis de l’històric esdeveniment.

Gemma
Etiquetes: