“Merlí” tornarà a TV3 amb un spin-off

Spin-off de Merlí a Movistar+ i TV3
Compartir

TV3 i Movistar+ han tancat un acord que permetrà la continuïtat de la sèrie Merlí en forma d'”spin-off”. Sota el títol Merlí: Sapere Aude, la nova sèrie tindrà en Pol Rubio com a protagonista i seguirà el seu pas per la Facultat de Filosofia, uns mesos després de la mort de Merlí.

Movistar + allarga un èxit que encara seguia viu

Aquesta serà la primera producció original de Movistar+ que es gravarà en català. Es podrà veure a la plataforma a partir de finals del 2019 i a TV3 un any després.

Les primeres tres temporades de Merlí van ser emeses amb gran èxit per TV3 en “prime time”, amb quotes de pantalla de més del 22%. L'”spin-off”, titulat “Merlí: Sapere Aude”, tindrà com a protagonista l’alumne preferit de Merlí, el Pol (Carlos Cuevas)Héctor Lozano, creador de la sèrie original, seguirà al capdavant del projecte.

La sèrie continua recollint èxits a tot el món. A l’agost es va saber que s’estava preparant l’adaptació de “Merlí” a Alemanya. Això era després d’haver traspassat fronteres i que s’hagués pogut veure a l’Amèrica Llatina i al mercat de parla hispana dels Estats Units a través de Netflix, a més de la cadena Cinema + Famillie de Canal Plus França.

A Espanya, es va poder veure conjuntament amb altres sèries de TV3 com Cites, Polseres vermelles i Nit i dia a través de la plataforma Movistar +. “Merlí” també va ser adquirida per ETB del País Basc, que la doblarà a l’euskera.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: