Microsoft prepara l’Xbox One S que funcionarà només amb contingut digital

Compartir

La nova consola Xbox One S en la qual està treballant Microsoft i que s’espera que sigui llançada al maig no disposarà de compartiment per a discos en format físic, per la qual cosa només serà compatible amb continguts en les seves variants digitals.

El mitjà Windows Central ha informat que el nou model de Xbox One S en la qual està treballant Microsoft, es dirà ‘Xbox One S All-Digital Edition‘ i que està dissenyat íntegrament per contingut digital, de manera que no inclourà ranura per a discos. Els comentaris sobre aquesta nova consola Xbox estan circulant des de l’any passat, en portals com Thurrot, i ara Windows Central ha donat més detalls sobre el nou producte de la marca, encara que de moment aquests no són oficials.

Aquesta consola, que podria ser més barata que els altres models de Xbox One, estaria disponible aquest mes de maig, segons han assegurat les fonts de Windows Central. També assenyalen que la Xbox One S All-Digital Edition estarà disponible per a la prereserva a l’abril.

Al costat de la nova Xbox One S All-Digital Edition, Microsoft també es prepara per anunciar una versió de la seva consola Xbox One personalitzada, inspirada en el videojoc Fortnite, segons el mitjà citat.

Etiquetes: