Miki farà història cantant en català a Operación Triunfo

Miki OT2018
Compartir

Miki, el concursant de Terrassa d’OT 2018, es convertirà en el primer concursant que interpretarà una cançó en català en tota la història del programa de Gestmusic emès actualment per TVE.

Des que el reality musical es va estrenar l’octubre del 2001, en les diferents edicions celebrades tant a la televisió pública com a Telecinco, mai cap concursat havia treballat i interpretat en una gala en directe una cançó en català. Abans que es comencés a emetre la desena, en antena des del passat mes de setembre, el director de la productora, Tinet Rubira, ja va avançar que en aquesta edició sentiríem cantar en català i el moment ha arribat. Durant els pròxims dies, Miki prepararà Una lluna a l’aigua, tema de Txarango.

És habitual que, a part de temes en espanyol, l’organització del programa n’assigni en altres idiomes. La setmana passada, una de les concursants actuals, Alba Reche, va preparar Je veux, un tema en francès. També en aquesta edició, en la segona gala, la gallega Sabela, nominada, va interpretar Benditas Feridas en el seu idioma matern per a defensar la seva continuïtat. L’any passat, OT 2017 també va anar més enllà de l’anglès amb Alfred Garcia cantant Amar Pelos Dois, el tema amb què Salvador Sobral es va proclamar guanyador d’Eurovisió.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: