Els millors jocs de cartes per beure ─ Divertidíssims!

jocs-per-beure
Compartir

Busca gots de xopet o bé gerres grans de cervesa, tants com a persones sigueu, i llegeix les instruccions d’aquests jocs per beure, ja sigui amb el teu grup d’amics o amb la teva parella. Això sí, beu sempre amb moderació i no permetis que una nit de riures es converteixi en un infern. Per al clàssic botellón, per les precopes, per a les festes a casa, per als comiats de solter@, mai està de més amenitzar el moment, és per això que a YCOM us deixem una llista dels millors jocs de cartes per beure alcohol en grup perquè la teva festa no sigui un fracàs!

5 jocs de cartes per beure alcohol

Hi ha molts jocs de taula i fins i tot llibres amb idees per aixecare el colze, però no fa falta gastar un sol cèntim! Nosaltres et portem, de forma totalment gratuïta, els millors jocs per beure i passar-s’ho bomba.

1. La carta correguda

Un participant (‘la Banca’) reparteix una carta a la resta.

  • Comença el que està a la seva dreta. Aquest participant mira la seva carta i valora si és baixa o no. Si creu que sí, pot canviar-la-hi al de la seva dreta, que no podrà negar-se tret que tingui un rei, però s’arrisca a rebre una carta de menor valor a la qual lliura.
  • Si això és així, i el participant òbviament ho sap, es planta, perquè sap que ja algú té una carta de menor valor a la qual li han donat i, per tant, no perdrà!
  • Perd (i beu) qui es queda amb la carta de menor valor. Si la carta arriba a ‘la banca’, aquest té l’opció de treure’n una de la baralla. Posades totes de cap per amunt, com diem, perd el que tingui la carta més baixa.

2. La Copa del Rei

Un dels millors jocs de cartes per beure és la Copa del Rei. Es col·loca un got enmig d’una taula buida, i al voltant d’ell una carta de baralles de cap per avall. Cada jugador agafa una carta, i cada carta té una acció relacionada. Pot ser que prèviament hàgiu establert les normes de cada carta, però si prefereixes el joc tradicional les regles són les següents:
2 per tu: El jugador que tregui un 2 pot escollir qui beu.

3 per a mi: El jugador que tregui un 3 haurà de beure del seu got.

4 per al terra: Tots els jugadors han d’ajupir-se ràpidament. L’últim haurà de beure.

5 per als nois: Beuen els nois.

6 per a les noies: Beuen les noies.

7, el cel: L’últim jugador que aixequi ambdues mans ha de beure.

8, el company: Un jugador selecciona aun “company” perquè begui quan ell ho fa. Això segueix fins que algú tregui un altre 8, en aquest cas pot anul·lar la norma.

9, la rima: El jugador que tregui la carta diu una paraula en veu alta, i tots els seus companys han de fer un rodolí. Si algú es queda en blanc, beu.

10, “jo mai he…”: El jugador en qüestió haurà de contestar una pregunta de veritat o repte.

La reina, l’interrogatori: Si un jugador treu la reina, ha de formular una pregunta a un company o companya com “Quina hora és?”. El jugador interpel·lat haurà de contestar amb una altra pregunta com “Les dues del migdia?”. Si no ho fa així li toca beure!

El Rei: Quan el primer rei entra en escena, el jugador tira el contingut de la seva copa al got del centre. El jugador que tregui el quart rei ha de beure’s tot el contingut.

Els asos, les cascades: Quan un jugador treu un as, tots han de beure la seva beguda en cascada, començant per qui hagi tret la carta.

3. Major o menor

Un altre clàssic de la baralla. Es necessita una baralla de cartes espanyoles o bé de pòquer. Es treu una carta i es posa damunt de la taula, el joc consisteix a endevinar si la següent carta serà major o menor a la qual hi ha en la taula, si encertes, passa al següent jugador, si falles, BEUS! Si surt una carta amb el mateix valor, beuen la resta de jugadors. El joc per beure acaba quan s’acabin les cartes.

4. La carta

El primer jugador agafa una carta i la hi posa en la boca i la hi passo a un altre jugador com si li anés a fer un petó, als jugadors que els caigui al terra, BEUEN!

5. Pim, pam, pum

És un joc senzill, però cal pensar i a mesura que es beu, és mes difícil. Consisteix a anar dient els nombres en ordre (1,2,3,4,5…), però no es pot dir ni tres, ni múltiples de tres, ni nombres que tinguin tres. En comptes d’això direm pim.

Tampoc es pot dir cinc ni múltiples de cinc, ni nombres que tinguin cincs, i en comptes d’això pam. El mateix amb el set: Ni set, ni múltiples de set , ni nombres que tinguin sets, en comptes d’això es diu pum. La cosa quedaria així: 1; 2; pim; 4; pam; pim, pum; 8; pim; pam; 11… Quan una persona s’equivoqui beu. Ha de fer-se amb agilitat, si la persona triga molt a dir, beu.

Recorda!

Finalment, hem de tornar a recordar que cal beure amb responsabilitat i que en cap concepte és obligatori utilitzar begudes alcohòliques. Els millors jocs de cartes per beure són per passar-ho bé i, quan algú s’excedeix amb la beguda, tot es torna menys divertit!

Gemma
Etiquetes: