Minecraft Earth arriba a l’estiu

minecraft-earth
Compartir

Fa a penes unes setmanes, els desenvolupadors de Minecraft ( crea!, explora!, sobreviu!) demanaven als seus seguidors que estiguessin atents a les xarxes socials davant la imminent celebració del desè aniversari del videojoc. Tot això a través d’un vídeo en el qual mostraven el que, aparentment, era un nou videojoc de la popular franquícia.

Després de diversos dies de suspens, i en el marc del desè aniversari del videojoc, l’empresa ha confirmat Minecraft Earth. Un nou títol, similar al megaconegut Pokémon GO, en el qual els clàssics personatges prenen els carrers a través de la realitat augmentada:

“El món de Minecraft entra en el nostre univers d’una forma totalment nova gràcies al poder de la realitat augmentada

Així és el nou Minecraft Earth

Segons revelen les primeres imatges de Minecraft Earth, aquest nou joc no serà estrictament similar a Pokémon GO. Per bé que podrem fer-nos amb les diferents criatures que componen aquest món digital, el videojoc va més enllà. Entre altres coses, els desenvolupadors del videojoc ens conviden a crear la nostra pròpia ciutat i fins i tot a col·laborar amb altres persones per a crear un univers des de zero.

Pel que fa a les diferents bèsties de l’univers Minecraft, els creadors de Minecraft Earth han revelat que haurem de fer front a nous i poderosos enemics, que tractaran de fer la vida dels jugadors molt més difícil. Unes bèsties amb les quals també podrem jugar i fins i tot utilitzar per a crear variants úniques, que podran ser utilitzades per a poblar les diferents construccions.

Disponibilitat

De moment es desconeix la data de llançament del videojoc. No obstant això, els desenvolupadors del videojoc han donat a conèixer que les versions beta tancades de Minecraft Earth es publicaran aquest estiu tant en iOS i en Android. Per tant, Minecraft segueix els passos de Pokémon i surt a l’estiu amb l’objectiu de captivar a milions i milions d’usuaris.

Per a ser un dels primers a provar aquest videojoc, tan sols has de registrar-te a la pàgina web de Minecraft Earth o prémer en aquest enllaç. D’aquesta manera, quan la companyia llanci el videojoc t’enviaran un mail mitjançant el qual rebràs les instruccions necessàries per a ser el primer a provar-lo!

Etiquetes: