Minecraft fa el salt a la Vida real

minecraft-go
Compartir

El maig de 2009, la companyia de videojocs d’origen suec Mojang publicava Minecraft. Un videojoc de món obert, que es caracteritza pels seus gràfics i pel seu món format per cubs, en el qual tenim la llibertat per a fer pràcticament qualsevol cosa. Des de realitzar construccions en 3D fins a enfrontar-se als vilans més poderosos d’un món il·limitat.

10 anys de Minecraft

En qüestió de mesos, Minecraft es convertiria en el joc més popular del moment. Tot això gràcies a la comunitat youtuber, totalment lliurada al fenomen suec. Cinc anys més tard, i després de convertir-se en un dels títols més importants de la Història dels Videojocs, Microsoft adquiria Mojang per 2.500 milions de dòlars.

Des de llavors, Minecraft ha continuat creixent fins a convertir-se en el segon videojoc més venut de la Història, una proesa que aconseguia el gener de 2018. En definitiva, una dècada de glòria per a un videojoc atípic per a la seva era que, no obstant això, ha conquistat a milions de persones a tot el món.

Minecraft assalta els carrers!

El pròxim 17 de maig Minecraft complirà 10 anys. Per a celebrar aquesta efemèride, l’equip de Microsoft ha preparat un vídeo en el qual convida als seguidors de Minecraft a estar atents al divendres de la setmana vinent.

Un vídeo, al més pur estil Pokémon Go, en el qual les criatures de Minecraft prenen els carrers!

Després de conquistar el cor de milions de persones de tot el món, Minecraft fa el salt a la realitat augmentada amb nou videojoc.

Un videojoc en realitat augmentada (RA) i en temps real, similar a altres títols com Pokémon Go, en el qual podrem veure a totes les criatures de l’univers Minecraft als carrers.

Tot això a través del nostre telèfon mòbil, des d’on podrem alimentar al nostre animal, interactuar amb ell o enfrontar-nos als malvats creepers. En definitiva, Minecraft s’adapta als nous temps amb un nou títol que aspira a ser tan reeixit (o tan top) com Pokémon Go.

No obstant això, caldrà esperar fins al pròxim 17 de maig per a conèixer nous detalls…!

Gemma
Etiquetes: