Motostream: la música és streaming

Compartir

La música en aquesta nova etapa tecnològica ha esdevingut com un pilar de referencia entre els consumidors, on la capacitat de compartir i divulgar els nostres artistes preferits va més enllà de la simple menció.

Actualment podem crear, compartir i fins hi tot fer streaming en diferents dispositius alhora. El mercat tecnològic ha vist un món de possibilitats i Motorola no vol perdre la referència marcada per la competència.

Motostream és un receptor digital que permet la difusió de música emesa des dels nostres telèfons i tablets intel·ligents, aquest dispositiu per via d’un jack convencional de 3,5mm es pot connectar a tot tipus d’altaveu de tal manera que permet crear llistes interactives entre diferents usuaris donant l’opció de escoltar la música proposada entre diferents dispositius.

motostream

El seu funcionament es senzill i obert, el que significa que no hi ha limitació en quant a la integració del nostre dispositiu, es a dir que s’hi podran connectar tant ordinadors com smartphones i tablets de iOS, Windows Phone, Android o qualsevol altre.

Funciona mitjançant les connectivitats de Bluetooth 3.0 i NFC, permetent un abast de connexió d’uns 90 metres i gràcies a un mode de funcionament anomenat Moto Heist ens permetrà tenir fins a 5 dispositius connectats alhora. Aquest dispositiu sembla una solució idònia per aquelles festes muntades a casa on tothom vol posar la seva pròpia música. Amb un preu establert als Estats Units de 50 dòlars, on ja es pot adquirir, sembla millor opció que comprar-se un Jukebox.

A continuació podeu gaudir del següent vídeo on podreu veure en acció aquest petit dispositiu:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: