Netflix mostra com es va gravar ‘Black Mirror: Bandersnatch’

Black Mirror Bandersnatch
Compartir

“Frosties o Sugar Puffs?” és la primera pregunta que enfronten els espectadors de Bandersnatch, el film interactiu de la sèrie Black Mirror de Netflix disponible a la plataforma des del passat 28 de desembre. Una escena que ja ha generat molt hype i a partir de la qual els usuaris segueixen un camí o un altre segons les seves pròpies decisions preses amb el comandament a distància.

Segons l’opció elegida a cada “dilema”, i gràcies a una sofisticada tecnologia que Netflix ja havia provat en produccions d’animació, l’espectador experimenta trames molt diferents. De fet, la majoria de persones que completen el visionat opten per tornar a mirar la pel·lícula de seguida i prendre diferents decisions per a veure com varia la història del jove programador de videojocs protagonista.

Amb la pel·lícula sent encara un dels temes de conversa més freqüent aquests dies, ara Netflix ha fet públic un vídeo en què els creadors de Black Mirror, Charlie Brooker i Annabel Jones, i els protagonistes de l’episodi parlen d’aquesta interessant experiència que podria marcar l’evolució de les ficcions interactives.

Així es va gravar Black Mirror: Bandersnatch.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: