Netflix o sexe? Els nord-americans ho tenen clar, segons aquest estudi

Netflix
Compartir

T’ha passat que has acabat una relació però has seguit utilitzant la contrasenya de la teva exparella durant un temps? T’interessa estar amb algú per poder tenir accés al seu usuari? Entenem que aquestes preguntes poden xocar, però són les que ha realitzat l’empresa dels Estats Units Highspeedinternet en el seu estudi “Aus, abelles i… Netflix?“.

Sí, el titular resulta tan peculiar com les qüestions que conté i per això ens encanta. A més, els resultats aporten una mica de llum a la humanitat perquè, sí, la majoria (70%) ha contestat que tria el sexe per sobre de Netflix i només el 7% ha indicat el fet de tenir gustos diferents en sèries i pel·lícules com a motiu de ruptura.

Estudi de Netflix

El cert és que la metodologia de l’enquesta no queda gaire clara, ja que els autors només s’han limitat a indicar que van enquestar “centenars de nord-americans”, però només per l’enginy que transmet, la recollim a YCOM.

Algunes altres dades curioses…

  • 1 de cada 3 persones fa servir la contrasenya de la seva exparella
  • 1 de cada 3 persones ha discutit amb la seva parella per haver de decidir què veure a Netflix
  • 2 de cada 3 persones asseguren que és important compartir els mateixos gustos a la plataforma per a una relació
  • 1 de cada 3 persones afirma que passa la major part del temps amb la seva parella veient Netflix
  • 1 de cada 10 persones es relaciona amb una altra per utilitzar el seu usuari de Netflix

I això no queda aquí. Trencaries amb algú si t’assabentes que està veient la nova temporada de la vostra sèrie preferida sense tu? El 8% de les persones enquestades van respondre que no accepten que la seva parella s’avancessin a veure un capítol d’algun contingut que veuen junts. I tu, com reacciones a situacions com aquestes?

Estudi sobre Netflix

Etiquetes: