Netflix per menys de 3 euros: la plataforma planeja llançar micro-subscripcions

Netflix prepara subscripcions setmanals
Compartir

Que és l’era de l’streaming està més que confirmat. Que la competència en el sector és cada vegada més i el futur d’algunes plataformes, incert, també. Així, no sorprenen moviments com el que sembla estar preparant Netflix, que es troba treballant en micro-subscripcions.

La companyia dels Estats Units està provant “paquets” de només una setmana per adaptar-se a aquells clients que consumeixen determinades produccions de manera addictiva (fent maratons de sèries, especialment). Per això, Netflix plantejaria un preu de 2,49 euros la subscripció de set dies durant els quals els usuaris tindrien accés a tot el catàleg de sèries, pel·lícules i documentals en streaming.

L’oferta serà la més barata de Netflix, encara que no servirà per reduir el preu a aquells clients abonats de forma mensual: si es multiplica per quatre la quota setmanal, el cost total és superior a les subscripcions mensuals ja disponibles. A més, en cas que es volgués gaudir d’una subscripció per a dues o quatre pantalles, els usuaris hauran de pagar 2,99 o 3,99 euros respectivament.

Segons expliquen els mitjans especialitzats, aquesta oferta no trigarà a arribar. Netflix, però, encara no l’ha feta oficial ni s’ha revelat cap possible data perquè aquestes opcions estiguin disponibles.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)