Nintendo prepara el seu parc d’atraccions

Nintendo estarà als parcs d'atraccions d'Universal
Compartir

La companyia japonesa i Universal Park & Resorts han arribat a un acord per a portar a la realitat l’univers de Super Mario i companyia.

Com no se’ls hi havia acudit abans? Nintendo ha arribat a un acord amb Universal Studios per a estendre els seus personatges i l’univers que els envolta en els parcs temàtics de la productora. La companyia nipona i Universal Parks & Resorts treballaran conjuntament per a “crear experiències espectaculars basades en els populars videojocs de Nintendo, els personatges i els seus mons”, segons han explicat en un comunicat.

Així, Universal podrà incloure atraccions i espectacles basats en els títols de Nintendo dins les àrees temàtiques dels parcs que té arreu del món (Orlando, Los Angeles, Osaka i Singapur), com ja ha fet amb Harry Potter, Marvel o els Simpson. Un moviment que beneficia a ambdues parts: Nintendo segueix reforçant la seva marca, després de donar pas de fer arribar els seus videojocs als smartphones; mentre que Universal afegeix noves atraccions per a seguir atraient visitants als seus parcs.

De moment, però, no s’ha revelat cap detall sobre el tipus d’atraccions que es dissenyaran. En quin videojoc t’agradaria que s’inspiressin?

Clara Pariente
Etiquetes: