Nintendo prepara el seu parc d’atraccions

Nintendo estarà als parcs d'atraccions d'Universal
Compartir

La companyia japonesa i Universal Park & Resorts han arribat a un acord per a portar a la realitat l’univers de Super Mario i companyia.

Com no se’ls hi havia acudit abans? Nintendo ha arribat a un acord amb Universal Studios per a estendre els seus personatges i l’univers que els envolta en els parcs temàtics de la productora. La companyia nipona i Universal Parks & Resorts treballaran conjuntament per a “crear experiències espectaculars basades en els populars videojocs de Nintendo, els personatges i els seus mons”, segons han explicat en un comunicat.

Així, Universal podrà incloure atraccions i espectacles basats en els títols de Nintendo dins les àrees temàtiques dels parcs que té arreu del món (Orlando, Los Angeles, Osaka i Singapur), com ja ha fet amb Harry Potter, Marvel o els Simpson. Un moviment que beneficia a ambdues parts: Nintendo segueix reforçant la seva marca, després de donar pas de fer arribar els seus videojocs als smartphones; mentre que Universal afegeix noves atraccions per a seguir atraient visitants als seus parcs.

De moment, però, no s’ha revelat cap detall sobre el tipus d’atraccions que es dissenyaran. En quin videojoc t’agradaria que s’inspiressin?

Nintendo prepara el seu parc d’atraccions
Valoreu aquesta publicació

Clara Pariente
Periodista. Editora d'ycom.cat. Selecciona el contingut, el redacta i l'estén per la xarxa.
Etiquetes: