Les nits d’estiu amb Jazz al Museu d’Història de Catalunya

Compartir

El cicle de concerts “Òrbita Jazz” comença el 5 de juliol a les 22.00 hores, i el preu de l’entrada inclou una visita a una de les exposicions del Museu, un combinat de les nits d’estiu o un resfresc i l’actuació musical. 

 

El Museu d’Història de Catalunya estrena avui “Orbita Jazz”, un cicle de concerts de música jazz que tindrà lloc cada dimecres, fins al 9 d’agost, a la terrassa de l’edifici del Palau del Mar, situat enfront el Port Vell. La proposta musical del Museu integra sis actuacions musicals on els assistents podran descobrir fins a vint-i-cinc músics i tres novetats discogràfiques.

 

Com en edicions passades, el cicle serà un viatge per diferents territoris sonors originaris del continent americà a través del folklore i el jazz modern, al ritme del son cubà, la samba brasilera, el candombé uruguaià, el joropo veneçolà i el tango argentí.

 

El Latin Jazz de l’il·lustre sextet del pianista Eduardo Tancredi serà el que farà el tret de sortida a aquesta primera nit d’estiu a l’espai cultural. Durant les setmanes vinents hi actuaran artistes d’arreu del món com l’argentí Guido Di Blasi que portarà música amb arrels de la seva terra, la blasilera Luna Cohen amb un projecte multcultural. Per fer que cada nit sigui especial, tots els músics intentaran sorprendre amb les seves peces i explorar els límits del seu estil, com la producció “Load” Feat. Marc Sort amb Arecio Smith i Antonio Torres, una trencadora fusió entre el jazz i la música electrònica.  Finalment, entre les propostes dels darrers concerts s’introduirà el swing i es podrà escoltar la presentació de la darrera entrega discogràfica de Judit Neddermann: “Un Segon”.

 

El preu de cada concert és de 12 euros i a més a més, el Museu oferirà la possibilitat de visitar les exposicions a les 20.00h, dues hores abans de l’actuació musical. Aquesta també inclou la visita guiada a alguna de les exposicions del Museu com “Templarios. Gerra i religió a Europa de les croades” o “La memòria d’un país” i el combinat de les nits d’Estiu o un refresc. Per més informació podeu fer clic aquí.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: