Nova edició de la Festa del Cine i les 10 pel·lícules del moment

Compartir

Els aficionats al sèptim art podran gaudir d’aquest per menys de 3 euros fins al dimecres d’aquesta setmana. 

La nova edició de la Festa del cine torna avui a tota Catalunya amb entrades a 2,90 euros durant el 16, 17 i 18 d’octubre.

Excepte els menors de 14 i els majors de 60, tots aquells que vulguin assistir hauran d’aconseguir l’acreditació a través de la pàgina web: www.fiestadelcine.com/acreditacion. Les entrades es podran aconseguir tant en els punts de venda tradicionals com les taquilles i els caixers de venda situats a les sales, i també a través d’internet.

Un cop més, l’esdeveniment és iniciativa conjunta  d’exhibidors (FECE), productors (Fapae) i distribuïdors (Fedicine), amb el suport de l’Institut Públic de Cinematografia (ICAA). Però la festa no seria possible sense les més de 3.000 sales que s’han adherit a la iniciativa, les quals podeu consultar fent clic aquí.

Aquesta vegada s’espera superar els números d’assistència de la darrera edició celebrada el mes de maig. Durant el 8, 9 i 10 de maig del 2017, la Festa va acumular més d’un milió i mig d’espectadors en tot l’estat espanyol.

Normalment, per aquestes dates els cinemes presenten una gran cartellera per a tots els gustos i a continuació expliquem les 10 pel·lícules del moment.

Les 10 pel·lícules

Per aquells als quals els hi agraden els musicals, La llamada es presenta com una adaptació del musical de 2013 amb el mateix nom, guanyador del premi BroadwayWorld. Aquest cop, la pel·lícula està dirigida per Javier Ambrosi i Javier Calvo.

Blade Runner 2049 és una de les estrenes més esperades de tot l’any amb dos protagonistes de renom: Ryan Goslin i Harrison Ford. La primera pel·lícula de la saga es va estrenar el 1982 i va influenciar tota una generació de cinema de ciència ficció.

Si els films que t’agraden son els de por, IT torna als cinemes perquè no puguis dormir. La història està basada en una novel·la d’Stephen King, que parla de 7 nens que son atemorits per un ésser diabòlic per fer front als seus propis dimonis. Però si t’agrada més el món de les nines poseides, la seqüela d’Annabelle torna amb Annabelle: Creation.

Les risses estan assegurades amb Toc Toc, una comèdia espanyola basada en l’obra de teatre que té el mateix nom. Paco León, Rosi de Palma, Adrián Lastra i Alexandra Jiménez protagonitzen aquest film que tracta de forma molt divertida els trastorns obsessius compulsius. Però si t’agrada més l’acció barrejat amb l’humor, La suerte de los Logan amb protagonistes com Channing Tatum, Riley Keoght i Adam Driver busca crear-te la mateixa sensació.

KingsMan: El Circulo de Oro és la continuació de la primera pel·lícula que tracta les aventures d’acció dels detectius secrets més cavallerosos.  Colin FirthJulianne Moore i Pedro Pascal formen part d’aquesta comèdia i thriller que pretén enganxar-te. El segon thriller d’aquesta temporada és  El muñeco de nieve, la història d’una investigació que pretén descobrir l’assassí conegut com el nom del film.

 

Però si la teva idea és portar als més petits de la casa, Tadeo Jones 2, el secreto del Rey Midas et passa per l’Alambra de Granada per trobar el tresor, Lego Ninjago presenta les figuretes de lego amb espases i com a Samurai, i Verano 1993 explica el primer estiu d’una nena amb la família que l’ha adoptat.

Ja has escollit la teva pel·lícula? Si encara no t’has decidit, amb aquest vídeo t’ajudem a fer-ho:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: