On fer una festa d’aniversari infantil a Barcelona [TOP 8 IDEES]

talaia-sinia-tibidabo
Compartir

 

Quan s’acosten les dates de l’aniversari dels nens i nenes moltes vegades volem sorprendre’ls en el seu gran dia i busquem idees creatives al Pinterest per fer pastissos i cake pops i muffins i crear una decoració-crafting do-it-yourself espectacular però… I el lloc on se celebra la festa no és important? Resulta que a Barcelona existeixen una gran varietat d’espais que són ideals per organitzar aquest tipus d’esdeveniments i aconseguir que els més nens ho passin en gran. És un dia molt especial i des d’YCOM ho sabem, per això, en aquest article et descobrim on fer una festa daniversari per a nens. Són espais originals, únics i totalment adaptats perquè els més petits gaudeixin al màxim del seu gran dia.

7 idees on fer una festa d’aniversari infantil a Bcn

Si busqueu un lloc diferent on celebrar un aniversari infantil a Barcelona i que la quitxalla s’ho passi pipa i a més aprenguin alguna cosa… Són alternatives al clàssic txiquipark o les sales de lloguer per a festes. Et recomanem alguns de les millors idees locals per organitzar un aniversari infantil i que la festa sigui tot un èxit!

1. Ice Barcelona – La Barceloneta

Si busques llocs a Barcelona on fer una festa d’aniversari infantil, et recomanem que vagis a l’Icebarcelona, el lloc ideal per viure una vetllada original i molt divertida. Es tracta d’una sala feta completament de gel (parets, mobles, barra) en la qual podràs gaudir d’una beguda a una temperatura de 5 graus sota zero!

Original, sorprenent, únic… Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món! Un lloc perfecte perquè el teu fill i tots els seus amics ho passin en gran en una experiència pròpia del Pol Nord!

2. Emotion! – Gràcia

Emotion! És el primer escape room del país creat exclusivament per a nens i adolescents d’entre 8 i 14 anys. Aquí els protagonistes són ells! El joc ha estat creat perquè ells mateixos puguin resoldre tots els reptes, adaptats per a les seves diferents edats.

Emotion! És l’activitat ideal per a un aniversari o simplement per passar una bona estona, posant a prova l’enginy i el treball en equip en un escenari d’allò més sorprenent. En aquest joc de fuita els participants aniran acompanyats per la “científica experta”, qui els guiarà i amb qui treballaran en equip fins al final del joc per assegurar una experiència d’èxit.

3. Barcelona Bosc Urbà – Diagonal Mar

Un altre dels llocs originals on fer una festa d’aniversari infantil és Barcelona Bosc Urbà, un circuit per l’aire que es troba dins del parc del Fòrum, a Barcelona. Es tracta d’un parc d’aventures que compta amb plataformes que disten a 6 metres del terra. Una experiència perfecta tant per a nens com per a adults que vulguin passar-ho en gran.

És un parc que compta amb circuits de diferents nivells perquè, així, tothom pugui divertir-se i gaudir d’una experiència inoblidable en les altures. Lianes, troncs, pònting, tirolines i moltes sorpreses més t’esperen al Barcelona Bosc Urbà!

4. L’Aquàrium – Port Vell

Una altra idea genial d’on fer una festa d’aniversari infantil és a l’Aquàrium de Barcelona! Es tracta d’un edifici dedicat a la divulgació científica i biològica que ens acosta al món marí gràcies a les seves peixeres i a la seva oceanari des del qual podràs albirar diferents races de taurons així com altres espècies que viuen en el fons marí.

A l’Aquàrium de Barcelona ofereixen una gran varietat d’activitats pensades per a tota la família així com experiències pensades pels més apassionats del món marítim com, per exemple, la seva immersió amb taurons o l’activitat infantil de dormir amb taurons!

5. Tibidabo Parc d’Atraccions – Vallvidrera

I acabem aquest post parlant-te del Tibidabo, el parc d’atraccions de la ciutat. Situat a la muntanya del Tibidabo, est és l’únic parc de la ciutat comtal que s’ha mantingut en peus durant el transcurs dels anys.

A l’interior del Tibidabo trobaràs una gran varietat d’atraccions com el famós avió, la seva muntanya russa, la Talaia, l’Hurakán, el Diàbolo i, com no, el famosíssim Hotel Krüeger, un passatge de terror perfecte pels més atrevits!

6. Las Ikas – Gràcia

Les Ikas és un lloc que es va inaugurar en el 2015 i des de llavors porten oferint un espai ideal per prendre alguna cosa, llegir un llibre, jugar amb els teus fills, etcètera.

A l’interior de les Ikas trobaràs una prestatgeria repleta de llibres per a adults però, també, pels més petits amb contes i obres infantils. A Les Ikas es programen diferents activitats de forma habitual com són concerts en petit format, tallers de crafting, conta-contes, etcètera.

7. Frontera Virtual – Eixample Esquerre

Frontera Virtual és el primer local dedicat a la realitat virtual de tota Catalunya. Està situat a l’Eixample de Barcelona i en el seu interior trobaràs la millor tecnologia per viure una experiència sense parangó. Jocs divertits, situacions plenes de fantasia… i, tot això, en un espai envolupant que et farà viure-ho tot en primera persona.

Al Frontera Virtual disposen de dispositius HTC Viu i, per això, podràs trobar una gran quantitat de jocs pensats perquè tothom gaudi d’una experiència la mar de divertida. Jocs esportius, animats, de por o de disparar són algunes de les opcions que t’ofereixen en aquest local.

8. Restaurant Semproniana – Rosselló, 148

Al Semproniana, el restaurant de la xef Ada Parellada, hi tenen molt en compte als nens! De fet, fan tallers de cuina per a nens, una bona forma de celebrar un aniversari infantil a Barcelona d’una manera diferent. A més, solen oferir carta infantil i aliments de primera qualitat amb diverses postres i pastís en cas de fer un aniversari. Una alternativa única en la qual es conjuminen bon menjar, cultura i diversió.

I fins aquí el megapost amb les 8 idees més cool per saber on fer una festa d’aniversari infantil a Barcelona! Amb quina et quedes?

Gemma
Etiquetes: