Com organitzar un viatge en 3 passes

Compartir

Estàs pensant en el teu proper viatge? Si tu també ets un fanàtic del món dels viatges, segurament ja coneixes alguns dels trucs per poder organitzar tant la maleta, com el bitllets d’avió, les vacunes o visats, etcètera. No obstant, des d’yCom.cat volem oferir-te un recull amb els millors consells que has de tenir en compte a l’hora de fer un viatge.

Segueix llegint i descobriràs com organitzar un viatge d’una forma senzilla i, a més a més, molt barata. T’ajudarem a estalviar-te diners i a que puguis viure una experiència de 5 estrelles. Sóna bé, oi?

Organitzar un viatge de forma fàcil i económica

Avui dia, gràcies al món d’Internet, cada cop és més senzill saber com organitzar un viatge. Només necessitaràs un ordinador, conexió a Internet i una mica de temps per no equivocar-te a l’hora de la gestió.

I és que, encara que sigui fàcil muntar un viatge online, és cert que hi ha una sèrie de qüestions que s’han de conèixer per poder aconseguir els millors preus i les millors condicions.

Si encara no les saps, et convidem a que segueixis llegint aquest article on t’informarem detalladament com organitzar un viatge pas a pas. 

1# La importància del destí

Hi ha molts viatgers que tenen ganes de viatjar però que no tenen gaire clar a on volen anar. I és que el món és inmens i moltes vegades no sabem exactament què volem, així que estem oberts completament a l’aventura.

No obstant, et recomanem que, si bé no saps exactament a quin país vols anar, sí que tinguis clar a quin continent. D’aquesta manera, tindràs un ventall més concret a l’hora de buscar els millors vols i els preus més interessants. La majoria de webs de viatges disposen d’opcions àmplies a l’hora d’escollir el destí i que estàn pensades, precisament, per les persones que no tenen clar a on anar.

Si, en canvi, sí que tens clar a on vols viatjar però vols estalviar-te alguns diners, et recomanem el següent:

  • Evita les temporades altes: viatjar al juliol o agost és molt més car que fer-ho a altres mesos com maig o octubre. Per tant, si vols estalviar diners i tens les vacances flexibles, procura comprar els teus bitllets fora d’època
  • Consulta el clima del destí: també és aconsellable que viatgis en els moments on hi hagi millors temperatures al país de destí. Evita les temporades de pluges tropicals o les onades de fred perquè poden espatllar-te el viatge.
  • Viatja entre setmana: i, per últim per saber com organitzar un viatge i poder estalviar diners, res millor que optar per comprar vols que volin entre setmana. De fet, els vols dels dimarts als dijous són els més económics (generalment)

com-organitzar-viatge-2

2# Selecciona un bon allotjament

També és important parar atenció a l’allotjament que tindràs durant el viatge. Et recomanem que els portis reservat prèviament. Bàsicament per dues coses: en primer lloc perquè així t’assegures que tens una habitació per dormir (això és important sobretot si vols viatjar en èpoques de vacances) i, en segon lloc, perquè et pots arribar a estalviar diners en la reserva.

A més a més, si vols assegurar-te d’haver aconseguit el millor preu, la nostra recomanació és que no reservis en les webs dels hotels ni en webs de viatges sinó que utilitizis els comparadors de preus. Avui dia hi ha moltes empreses que compten amb un sistema de comparació i que et permetrá aconseguir els preus més baixos pel mateix hotel.

3# Aspectes importants a l’hora de organitzar un viatge

També has de parar atenció a tots els aspectes burocràtics que tenen a veure amb la preparació d’un viatge internacional. Sobretot, si sortim de la Unió Europea és quan ens podem trobar amb situacions diferents com les que anomenem a continuació:

  • Visats: assegura’t de que no necessites un visat per viatjar al teu destí i, si és així, informa-te’n de les diferents maneres de poder-lo sol·licitar
  • Vacunes: depenent del país que vulguis visitar poden ser obligatòries algunes vacunes com, per exemple, la de la febre groga, la del tètanus, etcètera
  • Passaport: també és important que portis el passaport actualitzat i amb una vigència mínima de 6 mesos, sinó, és possible que no et deixin viatjar o, molt pitjor, que no et deixin tornar

Amb aquests consells ja podràs començar a organitzar un viatge i gaudir d’una experiència increïble. Ara només et queda gaudir! 🙂

 

Summary
Com organitzar un viatge
Article Name
Com organitzar un viatge
Description
Descobriràs com organitzar un viatge d'una forma senzilla i, a més a més, molt barata. T'ajudarem a estalviar-te diners i a que puguis viure una experiència de 5 estrelles. Sóna bé, o