Otogami PowerUp! Els jocs als millors preus

Compartir

El Nadal és cada vegada més a prop i amb ell cal comprar els regals als familiars i amics. Si bé és cert que Internet ens dóna infinitat d’opcions on comprar milers d’articles, també és cert que varia prou entre els preus dels mateixos. Un sector en el que es pot apreciar molt bé aquesta diferència és al dels videojocs. Els preus dels mateixos varien molt d’una pàgina a una altra, i no hi ha res que molesti més que comprar un joc i trobar-lo més barat poc després a la pàgina d’una altra botiga.

Otogami ens portava la solució a aquest problema des de ja fa molt de temps. És un simple motor de cerca on podem introduir el nom del joc que busquem i ens mostrarà les millors ofertes del mateix a les diferents pàgines on estiguin. Malgrat ser molt útil, això no ens ajudava si no entraves a buscar-ho directament a la seva pàgina. Obligant-nos a haver d’accedir sempre a la seva pàgina per veure les ofertes. Tot això queda solucionat amb l’extensió que van treure fa uns mesos, Otogami PowerUp!

Amb aquesta extensió no necessitarem entrar al cercador. Simplement anirem a qualsevol botiga online, buscarem el joc que volem, i sortirà una barra indicant-nos si s’ha trobat aquest joc a millor preu a alguna altra pàgina. A més a més, sigui el millor preu o no, podrem explorar entre els diferents preus i pàgines de manera fàcil i ràpida.

Podrem instal·lar gratuïtament aquesta extensió a Chrome o Firefox des de la seva pàgina. De moment només el trobarem en castellà i no sembla que vagi a ser traduït a altres idiomes. Falta esperar per veure si en podrem gaudir en català en algun moment.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: