Perdre pes ràpidament: els millors consells

consells per aprimar-se
Compartir

Vols baixar de pes però ja no saps com fer-ho? Realment, no hi ha cap secret per poder aprimar-se, només el que s’ha de fer es canviar els hàbits de vida i apostar per una alimentació més saludable i per la práctica habitual d’exercici físic. No obstant, sí que hi ha una sèrie de trucs que val la pena conèixer per poder millorar la teva silueta de forma més ràpida.

A yCom.cat volem donar-te uns consells per a que, per fi, siguis capaç de perdre pes ràpidament. A més a més, tot el que et direm sempre vetllarà per la teva salut i seguretat. Volem ajudar-te a que recuperis la teva figura però, en cap moment, posarem en perill la teva salut ni parlarem de dietes “exprés” que no serveixen de res.

Trucs per aprimar-se de forma ràpida i eficaç

Ja hem comentat que, per molt que no ens agradi sentir-ho, no hi ha cap secret que ens ajudi a baixar de pes de forma “miraculosa”. El que hem de fer és començar a revisar la nostra manera de menjar i cuidar-nos per, així, fer una sèrie de reajustaments que seran molt positius per la nostra salut i el nostre cos.

Així doncs, a continuació et donarem els consells que has de saber per poder perdre pes ràpidament i, sobretot, de forma saludable. Les dietes hipocalòriques on només es mengen 1000 kcal produeixen el que es coneix com “efecte rebot” i, per tant, tot el que hàgim aconseguit durant la dieta, ho recuperarem inmediatament.

La nostra proposta és que mengis, sí, però ho facis d’una forma adient i adequada a les necessitats REALS del teu cos. Sense excedents però sense mancances.

1.Menja molta verdura per poder baixar de pes

No és que la verdura aprimi sinó que, bàsicament, quasi bé no engreixa. I, a més a més, és un tipus d’aliment molt saludable i beneficiós pel nostre organisme. Has de tenir en compte que els vegetals ens aporten una gran varietat de nutrients que són essencials pel nostre cos. Però, a banda d’això, són molt baixos en greixos i en calories, per tant, menjarem de forma sana, ens treurem la gana i sense que el nostre pes ho noti.

Hem de pensar que els vegetals són rics en fibra i en aigua, per tant, ens ajudaran a tenir un cos més depurat, a que no tinguem tanta gana durant el dia i a que eliminem de forma natural tots els excessos i les toxines acumulades. Per tant, intenta incloure verdures a tots els àpats del dia i aconseguiràs baixar de pes sense ni adonar-te’n!

aprimar-se panxa

2.Compte amb l’hora de sopar

És el menjar més important del dia si el que vols és perdre pes ràpidament. I és que, a última hora de la jornada, el nostre cos comença a treballar de forma més lenta i, per tant, el metabolisme es ralentitza. Això vol dir que no crema la mateixa quantitat d’energia, és a dir, que no gasta les calories que mengem. Per aquest motiu, si volem aprimar-nos, hem d’anar amb molt en compte a l’hora de sopar i evitar menjars greixosos o massa calòrics.

Per tant, les pizzes o els entrepans MAI s’han de menjar a l’hora de sopar perquè són rics en carbohidrats i en greixos. El millor que podem menjar a aquesta hora del dia són proteïnes lleugeres (peix, ou, pollastre, paó, etcètera) juntament amb vegetals. Aquesta és la millor combinació de totes i amb la que podràs baixar de pes.

3.Fes exercici

Per suposat, si vols perdre pes ràpidament és important que comencis a cremar més calories diàries. I, per aconseguir això, res millor com gaudir d’una vida activa. És important que vagis al gimnàs o que practiquis exercici físic de forma constant. De fet, els experts recomanen que cada dia es dediquin 30 minuts a l’esport o, si no tens temps, dediquis 4 o 5 dies a la setmana a fer exercici durant 1 hora.

Altres consells per baixar de pes de forma ràpida

A més d’aquests  tres pilars que t’ajudaran a perdre pes de forma sana, és important que tinguis en compte altres hàbits que també has d’incorporar en el teu dia a dia. Són els següents:

  • Redueix els greixos i els dolços
  • Substitueix les salses per herbes aromàtiques o espècies
  • Cuina amb mètodes saludables com, per exemple, al forn, a la planxa, al vapor, etcètera
  • Redueix el consum d’alcohol en el teu dia a dia
  • Augmenta el consum d’aigua i procura beure 2 litres al dia
  • Els carbohidrats que mengis procura que sempre siguin integrals
  • Calma la gana entre hores menjant fruita, fruits secs, infusions, etcètera

 

Summary
Perdre pes ràpidament
Article Name
Perdre pes ràpidament
Description
A yCom.cat volem donar-te uns consells per a que, per fi, siguis capaç de perdre pes ràpidament i, sobretot, de forma sana i saludable