Com organitzar els jocs de PS4 en carpetes

play-station-4
Compartir

Si ets un gamer de  PS4 i fa temps que disposes de la teva consola, és probable que hagis acumulat un bon nombre de videojocs amb el pas del temps, especialment si ets membre de PlayStation Plus i et descarregues els seus jocs gratuïts cada mes; a més és probable que hagis ampliat el sistema d’emmagatzematge, tant interior com a exterior.

Per això, resulta essencial organitzar i personalitzar el menú d’inici de la nostra PlayStation 4, agrupant els títols segons les nostres preferències i sigui més fàcil accedir a cada videojoc sense haver de buscar al llarg d’una fila interminable de videojocs i aplicacions. Per això, a YCOM, t’oferim una guia per personalitzar el menú de PS4 a través de carpetes i gestionar el seu contingut.

Guia per organitzar els teus jocs de PS4 per carpetes

Gràcies a la nostra guia aprendràs tot sobre la personalització del menú d’inici de PS4, com crear carpetes, afegir continguts a les noves carpetes, crear carpetes a la biblioteca de PS4 i esborrar carpetes. Endavant!

Com crear una carpeta

El primer que hem de fer és buscar i seleccionar un joc determinat o una aplicació específica que vulguem afegir a una carpeta, pressionar el botó Options i seleccionar Afegir carpeta a través del menú emergent de li dreta de la pantalla.

Automàticament es crearà una carpeta amb aquest joc o aplicació en el seu interior, de moment, anomenada “Carpeta”, encara que podem canviar el nom en aquest mateix moment. Pots triar un nom en referència al contingut o continguts que vulguis ficar en aquesta carpeta, com un gènere de videojocs, desenvolupador, tipus d’aplicació o els teus jocs més jugats, entre moltes altres opcions.

Com afegir continguts a les teves carpetes

Una vegada hàgim creat la nostra carpeta, apareixerà un camp anomenat Contingut. Tria el botó Seleccionar i apareixerà una llista amb tots els teus videojocs i aplicacions instal·lades, siguin digitals o via disc. Tan sols has de marcar els continguts que vulguis moure en aquesta carpeta i pressionar Confirmar.

Per afegir videojocs o aplicacions a carpetes ja creades, tria el contingut a moure a través del menú principal de PS4 o de la biblioteca digital de PS4, pressiona el botó Options, selecciona Afegir carpeta i seleccionar la carpeta de destinació ja creada.

PS4 permet afegir fins a 1.000 jocs i aplicacions a cada carpeta, amb el que serà bastant difícil que aconseguim omplir una carpeta al complet encara gaudint d’emmagatzematge ampliat, interior o exterior.

Com crear una carpeta a la biblioteca de PS4

En l’extrem dret del menú principal de PS4 es troba l’accés a la nostra biblioteca digital, on trobarem tots els nostres jocs, complements i aplicacions, així com continguts comprats o per carpetes. També podem crear carpetes en aquest menú a través de l’entrada Carpetes de la part esquerra de la pantalla. Una vegada dins, hem de triar Crear nova; com abans, podem nomenar cada carpeta segons les nostres preferències.

Com esborrar una carpeta de PS4

Per esborrar una carpeta de PS4 simplement hem de desplaçar-nos pel menú i seleccionar la carpeta que volem esborrar. Ara hem de triar l’opció Esborrar solament carpeta si solament volem esborrar aquesta carpeta però no el seu contingut o Esborrar carpeta i contingut si volem esborrar tant la carpeta com el seu contingut. Hem de tenir clara cada opció, ja que podem esborrar sense voler videojocs o aplicacions que no pretenem tornar a instal·lar.

Gemma
Etiquetes: