Pint of Science: la ciència passa més bé amb una cervesa a la mà

Compartir

Trobades informals que permeten parlar amb els investigadors i divulgadors científics.

L’objectiu del festival Pint of Science és acostar la ciència en totes les seves disciplines d’una manera didàctica i en un ambient informal com és el d’un bar, tot prenent-se una cervesa, a tothom qui estigui interessat a escoltar els ponents, científics i investigadors que volen divulgar les seves activitats.

Des d’avui dilluns i fins al dimecres, en els bars de diverses ciutats d’arreu del món se celebraran trobades amb investigadors que exposaran la seva feina. A Catalunya, tant Barcelona com Girona n’acolliran algunes.

A la ciutat comtal, entre els locals que hi participen, hi trobem el pub irlandès Michael Collins (situat a la plaça Sagrada Família), o el Mau Mau (al carrer Fontrodona), en els quals s’hi explicaran temes com astronomia, biologia, medicina, o materials. A Girona serà la llibreria-cafè Context (plaça del Pou Rodó) la que acollirà xerrades sobre química, astronomia, o paleontologia.

Les xerrades es realitzaran a partir de les 19:30 a Girona, i de les 20:00 a Barcelona. No calen invitacions prèvies ni fer cap reserva, tan sols “deixar-se caure” pel lloc escollit amb ganes d’escoltar, i la ment oberta per aprendre. I, potser, una mica de set.

Guillem Alsina
Etiquetes: