TV3 estrena “PoliAmor”, la primera sèrie emesa per Instagram Live

PoliAmor s'emet per Instagram Live
Compartir

TV3 ha estrenat PoliAmor, la primera comèdia en directe a través d’Instagram Live amb la qual l’espectador pot interactuar al moment.

Protagonitzada per Nausicaa Bonnín i rodada a Barcelona, la sèrie aborda les relacions humanes, les aspiracions emocionals i el que ofereix la realitat. Roi Sastre (Àlex), Ivan Massagué (Sergi), Marta Millà (Merche), Pep Ambròs (Pol) i Pau Ribó (Toni) completen el repartiment; amb Àlex Mañas i Jordi Planas a càrrec de la idea original, guió i direcció.

Una història explicada en directe a Instagram

Segons recull TV3 al seu web oficial, la protagonista de PoliAmor és la Berta, una jove de 30 anys que afronta el final d’una relació de tres anys amb el Pol. Tot i el canvi que això significa, ho afronta com una oportunitat per acostar-se a experiències noves i adonar-se que la vida sense el Pol no té per què ser pitjor. Però no serà fàcil.

Durant tres mesos i acompanyada dels “amics” espectadors, parlarà amb la gent que estima, amb aquella a qui odia, amb gent nova, amb gent inesperada… Coneixerà el punt de vista de la mare, el del seu millor amic i el de la germana petita. Recuperarà algun amor de joventut, s’il·lusionarà amb alguna noia, rebrà algun noi desconegut…

Nausicaa Bonnín a PoliAmor

Per què veure “PoliAmor”?

PoliAmor és la primera ficció que es presenta amb aquestes característiques. La seva estrena serà un fet històric, així que millor que no te la perdis! Per a veure la sèrie, hauràs d’accedir al perfil de TV3 a Instagram on, a partir de les 22 h, es començarà a emetre el primer capítol pel canal “Live” del compte.

Et trobaràs amb una sèrie interactiva que seguirà la Berta, amb qui podràs interactuar al moment. L’emissora ja ha avançat que, a partir de la participació dels espectadors, els guions aniran evolucionant. El final està obert.

Per si no tinguessis prou al·licients, abans de l’estrena, ja sabem que alguns dels capítols comptaran amb les aparicions d’instagramers i cares famoses. De fet, un dels protagonistes, és l’instagramer Roi Sastre qui, a part d’interpretar un dels personatges, es farà càrrec d’un bloc postcapítol on parlarà de tot allò que acabem de veure.

Mira el primer capítol!

Et vas perdre el primer capítol de PoliAmor? Mira’l aquí!

#PoliAmorTV3

Clara Pariente
Etiquetes: